Κατάμεστο το Κέντρο Αθηνών στην εντυπωσιακή πρεμιέρα του Νίκου Οικονομόπουλου!

Με τεράστια επιτυχία στέφθηκε η πρεμιέρα του Νίκου Οικονομόπουλου για ακόμη μία σεζόν στο Κέντρο Αθηνών.

Ο καλλιτέχνης που ξέρει όπως κανείς άλλος να αφουγκράζεται τον παλμό του κοινού, έφτιαξε ένα εξαιρετικό πρόγραμμα βασισμένο φυσικά στις αμέτρητες επιτυχίες του και χαρίζει μοναδικές στιγμές σε όσους βρεθούν στο μαγαζί για να τον απολαύσουν από κοντά.

Η ανεβασμένη διάθεσή του ήταν έκδηλη κι εύκολα μεταδόθηκε και στο κοινό που βρέθηκε από νωρίς στο μαγαζί της οδού Πειραιώς για να ζήσει μια βραδιά παρέα με τον αγαπημένο του καλλιτέχνη.

Πάντα κομψός και χαμογελαστός, ο Νίκος Οικονομόπουλος βγήκε στη σκηνή υπό το ένθερμο χειροκρότημα του κοινού και πραγματοποίησε ακόμη μία άκρως επιτυχημένη πρεμιέρα. Το σκηνικό εντυπωσίασε ακόμη και τους πιο δύσκολους, ενώ οι εξαιρετικοί μουσικοί που απαρτίζουν την ορχήστρα έδωσαν πραγματικά «ρέστα» σε ένα βράδυ που σίγουρα θα μείνει αξέχαστο.

Μαζί με τον Νίκο Οικονομόπουλο στο Κέντρο Αθηνών εμφανίζοντα και οι: Josephine Wendel, Αναστάσιος Ράμμος, Otherview, Σιμέλα Χριστοπούλου και Ανδρομάχη Δημητροπούλου.

Κάθε Παρασκευή & Σάββατο ο αγαπημένος καλλιτέχνης μετατρέπει το Κέντρο Αθηνών στον απόλυτο προορισμό της νυχτερινής διασκέδασης στην Αθήνα.


Από το Blogger.