Η Κατερίνα Στικούδη και το Θηρίο εγκαινίασαν τη νέα τους αισθητική δερματολογική κλινική “Derma Pro” στην καρδιά του Κολωνακίου!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της ολοκαίνουργιας πρότυπης αισθητικής δερματολογικής κλινικής “Derma Pro” στην πολυσύχναστη οδό Ακαδημίας 30 στο Κολωνάκι, όπου οι συνιδιοκτήτες και αγαπημένοι φίλοι Κατερίνα Στικούδη, Κωνσταντίνος Δρακούλας (Θηρίο) και Αριάδνη Γαβαλά υποδέχτηκαν πλήθος θαυμαστών και πολλών επωνύμων καλεσμένων και φίλων τους από τον επιχειρηματικό, τον δημοσιογραφικό και τον καλλιτεχνικό χώρο της Αθήνας. Το κατάστημα γέμισε από νωρίς ασφυκτικά από κόσμο που ανυπομονούσε να ευχηθεί στους ιδιοκτήτες και να γνωρίσει από κοντά τις υπερσύγχρονες υπηρεσίες που διαθέτει η κλινική, ενώ άρτια εκπαιδευμένοι επαγγελματίες είχαν αναλάβει τη ξενάγησή στους εντυπωσιακούς χώρους του “Derma Pro”.

Ο μοντέρνος χώρος υψηλών προδιαγραφών και απαράμιλλης αισθητικής “Derma Pro“ παρέχει όλες τις εφαρμογές της σύγχρονης Κλινικής & Αισθητικής Δερματολογίας ενώ αξιοποιώντας όλη την εμπειρία του Κώστα Δρακούλα από το πρώτο του εγχείρημα “Thirio Tattoo Removal”, αποτελεί το πιο σύγχρονο κέντρο αφαίρεσης tattoo στην Ελλάδα.

Στόχος της νέας κλινικής είναι η συνολική αντιμετώπιση των προβλημάτων του πελάτη, μέσα από την λεπτομερή εξέταση, τη χρήση καινοτόμων εφαρμογών και την ενημέρωση και άρτια κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού της.
Από το Blogger.