Αντώνης Ρέμος: Οι live εμφανίσεις και ο δίσκος που ετοιμάζει!

Ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής μιλά για τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια.

Ο Αντώνης Ρέμος ετοιμάζεται να μας χαρίσει ακόμα ένα «μαγικό» χειμώνα, με τις live εμφανίσεις του, αλλά και το album που ετοιμάζει!

«Εφέτος θα έχω συνοδοιπόρους τους αγαπημένους μου Imam  Baildi. Από τα τέλη του Οκτωβρίου θα ξεκινήσουμε μαζί να εμφανιζόμαστε  στην “ΠΥΛΗ Α”, στη Θεσσαλονίκη. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε, θα είναι  μια φρέσκια και ανατρεπτική μουσικά πρόταση και θέλουμε να χαρίσουμε  πολύ όμορφες βραδιές στον κόσμο», δηλώνει ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής, στο περιοδικό «ΒΗΜΑgazino».

Παράλληλα, συνεχίζοντας τις συνεργασίες - έκπληξη με διεθνώς καταξιωμένους καλλιτέχνες, όπως οι Χούλιο Ιγκλέσιας, Γκλόρια Γκέινορ, Ντανί Μπριγιάν, Gipsy Kings, Έρος Ραματσότι και UB40, ο Αντώνης Ρέμος θα κάνει μία μοναδική εμφάνιση με τον φημισμένο λιβανοαρμένιο πιανίστα και συνθέτη Γκι Μανουκιάν, που έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα, στις 11 Νοεμβρίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).

«Με τον Αντώνη ετοιμάζουμε κάτι πολύ ωραίο, είμαι μεγάλος θαυμαστής  του και θα ήθελα να παίξω ένα τραγούδι του -δεν έχω αποφασίσει ακόμη  ποιο ή ποια- με τον δικό μου τρόπο. Επίσης, θα ήθελα και εκείνος να  τραγουδήσει ένα λιβανέζικο τραγούδι στα ελληνικά. Θα περάσουμε πολύ  ωραία», λέει ο Γκι Μανουκιάν στην ίδια συνέντευξη, ενώ ο Αντώνης Ρέμος συμπληρώνει: «θα  ενορχηστρώσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο κάποια τραγούδια μου τα  οποία θα παρουσιάσουμε στο κοινό προς το τέλος της συναυλίας. Στη  μουσική όλα επικοινωνούν, αρκεί φυσικά να υπάρχει ταλέντο και θέληση,  εί-ναι πολύ όμορφο να μοιραζόμαστε κουλτούρες και μέσα από αυτές τις  συνεργασίες να γεννιούνται ξεχωριστές μελωδίες».

Εκτός από τις live εμφανίσεις, ο Αντώνης Ρέμος προετοιμάζεται και για την κυκλοφορία του νέου του album, μέσα στο 2020, από την Panik Records. Λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του ανεβαστικού “Εδώ και τώρα” που αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του, ο κορυφαίος ερμηνευτής θα αποκαλύψει σύντομα το νέο του single!

«Δυστυχώς, η δισκογραφία αποτελεί σήμερα είδος προς εξαφάνιση και  πρέπει ο κόσμος να στηρίξει έμπρακτα τη δουλειά των καλλιτεχνών, το  λέγαμε χρόνια ότι η “πειρατεία σκοτώνει τη μουσική”. Μπορεί το δωρεάν να  είναι γλυκό, αλλά τις συνέπειές του τις βλέπουμε μπροστά μας. Εγώ με  την Panik συνεχίζω να βγάζω δίσκους και, μέσα στο 2020, θα κυκλοφορήσει η  νέα μου δουλειά», αναφέρει χαρακτηριστικά ο ίδιος.
Από το Blogger.