Ανατριχιάστε ελεύθερα με Τάκη Βαμβακίδη και Κώστα Αγέρη!

Viral έχει γίνει το απόσπασμα που ανέβασε στην επίσημη σελίδα της η Real Music με τον δημοφιλή ηθοποιό και εκ των πρωταγωνιστών στην νέα σειρά του Open που σαρώνει "Το κόκκινο Ποτάμι" Τάκη Βαμβακίδη !
Αφορμή αποτέλεσε η εμφάνιση του στην εξαιρετική εκπομπή της ΕΡΤ1 "Στα Τραγούδια Λέμε Ναι" με κεντρικούς παρουσιαστές την Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο έχοντας σαν κεντρικό θέμα παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια.
Με την αναφορά τους στον Πόντο και την παράδοση των χαμένων πατρίδων ανέβηκε στην σκηνή ο αγαπημένος τραγουδιστής και νικητής του Voice Κώστας Αγέρης μαζί με τον αγαπημένο ηθοποιό για να ερμηνεύσουν ένα παραδοσιακό τραγούδι με τίτλο "Ρωμάνα"
Εκεί ο Τάκης Βαμβακίδης με το πηγαίο ταλέντο του ανέλαβε το κομμάτι της αφήγησης και όπως θα δείτε από το βίντεο που ακολουθεί χάρισε συγκλονιστικές στιγμές στο κοινό με την συνοδεία του Κώστα Αγέρη σημειώνοντας μια από τις καλύτερες τηλεοπτικές στιγμές ever.
Ο κόσμος γέμισε με σχόλια το βίντεο και μέσα σε λίγες ώρες έγινε viral με Πόντιους και μη να πλημμυρίζουν το διαδίκτυο με το εν λόγω βίντεο!
Ανατριχιάστε ελεύθερα!
Δείτε το Video 

Από το Blogger.