Κατερίνα Στικούδη| Η υποκριτική, ο γάμος της & η αλλαγή στη ζωή της μετά το “Your Face Sounds Familiar”

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρηση στην εκπομπή “The 2Night Show” και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η Κατερίνα Στικούδη.

Η τραγουδίστρια που αυτό τον καιρό συμμετέχει με επιτυχία στην καθημερινή σειρά του Antenna “Αν ήμουν πλούσιος” μίλησε γι’ αυτό το νέο της εγχείρημα. “Είμαι πολύ σκληρός κριτής του εαυτού μου, είμαι τελειομανής και βλέπω πράγματα που βλέπω μόνο εγώ και κανείς άλλος”, είπε όταν κλήθηκε να σχολιάσει τον εαυτό της στη σειρά. “Το απολαμβάνω πολύ, έχει κούραση το καθημερινό αλλά το ευχαριστιέμαι πολύ. Έχουμε απίστευτη ομάδα, υπέροχο cast”.

Εκτός των άλλων, η Κατερίνα μίλησε και για τον έγγαμο βίο με τον Βαγγέλη Σερίφη. “Την βέρα τη βγάλαμε την επόμενη μέρα του γάμου μας, για εμάς έχει πολύ σημαντική αξία. Είναι το κόσμημά μας!”, λέει χαρακτηριστικά.

Τέλος, δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τη συμμετοχή της στον πρόσφατο κύκλο του “Your Face Sounds Familiar” που όπως λέει άλλαξε τη ζωή της. “Κάθε φορά που βλέπω αποσπάσματα από το show συγκινούμαι. Χαίρομαι που άκουσα τη διαίσθησή μου και πίστεψα στους ανθρώπους του Antenna. Ήταν μια φοβερή εμπειρία!”
Από το Blogger.