Η λαμπερή πρεμιέρα της Νατάσα Θεοδωρίδου στο TEATRO με τον Πέτρο Ιακωβίδη και Special Guest τον Χρήστο Κυριαζή!

Το TEATRO ανακαινίστηκε πλήρως αποτελώντας ένα χώρο υψηλής ποιότητας με αισθητική και σύγχρονο design για την φιλοξενία του κοινού σύμφωνα με όλες τις ανέσεις της σύγχρονης διασκέδασης!

Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου ξεκίνησε μια “νέα εποχη” στο TEATRO που υποδέχθηκε μια απ’ τις πιο ενδιαφέρουσες συνεργασίες του φετινού χειμώνα , την Νατάσα Θεοδωρίδου, τον Πέτρο Ιακωβίδη και special guest τον Χρήστο Κυριαζή. Οι τρεις καλλιτέχνες έχουν ετοιμάσει ένα εξαιρετικό πρόγραμμα με στόχο την διασκέδαση του κοινού!

Η Νατάσα Θεοδωρίδου , με την νέα της επιτυχία “Χαρτοπόλεμος” να αποτελεί το αγαπημένο τραγούδι του κοινού , ξεσήκωσε τους θαμώνες που γέμισαν από νωρίς το νυχτερινό κέντρο, ενώ ακολούθησαν οι μεγαλες τις επιτυχίες που έχουμε αγαπήσει! Δίπλα της ο Πέτρος Ιακωβίδης ένα απ’ τα πιο ταλαντούχα πρόσωπα της Ελληνικής δισκογραφίας με τα τραγούδια του να γίνονται επιτυχίες που διαδέχονται η μία την άλλη! Special Guest ο αγαπημένος Χρήστος Κυριαζής, o καλλιτέχνης που όλοι έχουμε αγαπήσει με τα τραγούδια του να αποτελούν μέχρι και σήμερα σημείο αναφοράς.

Εντυπωσιακή στιγμή του προγράμματος η κοινή συνύπαρξη των τριών καλλιτεχνών στη σκηνή του TEATRO, σε ένα στιγμιότυπο που κερδίζει τις εντυπώσεις ερμηνεύοντας τα αγαπημένα τραγούδια του Χρήστου Κυριαζή. Μαζί τους η Αντονέλλα & η Ελισάβετ Σπανού και η Ανδρομάχη Κοκτσίδη.


Από το Blogger.