Καίτη Γαρμπή | Το συγκινητικό μήνυμα και το «ευχαριστώ» μετά τη ληστεία!

Σε μία δημόσια κατάθεση ψυχής προχώρησε η Καίτη Γαρμπή, λίγες ημέρες μετά τις δύσκολες στιγμές που βίωσαν μαζί με τον σύζυγό τους, Διονύση Σχοινά, στα χέρια των ληστών που μπήκαν στο σπίτι τους.

Όλες αυτές τις μέρες, τόσο η Καίτη Γαρμπή, όσο και ο Διονύσης Σχοινάς, κρατώντας, όπως πάντα, χαμηλούς τόνους, δεν έκαναν καμία δήλωση στα μέσα ενημέρωσης.

Με μία μακροσκελή ανάρτησή της στα social media, η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε με συγκινητικά λόγια και ευχαρίστησε τον κόσμο που στάθηκε στο πλευρό τους, στέλνοντάς τους μηνύματα συμπαράστασης.

Έχοντας αφήσει πίσω τις δύσκολες στιγμές, η Καίτη Γαρμπή συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις της στο «Έναστρον» με τον Γιώργο Σαμπάνη και την Demy, απολαμβάνοντας τη μεγάλη επιτυχία του νέου τραγουδιού της «Κορμιά Χαμένα», ενώ ο Διονύσης Σχοινάς συνεχίζει δυναμικά στο «Akanthus» και προετοιμάζει το νέο του τραγούδι, που θα κυκλοφορήσει από την καινούργια δισκογραφική του στέγη, την Panik Records.

Το μήνυμα της Καίτης Γαρμπή:

«Πέρασαν 5 εικοσιτετράωρα από εκείνο το φριχτό ξημέρωμα της 25ης Γενάρη και σήμερα είμαι σε θέση να γράψω ένα μήνυμα. Νιώθω τη μεγάλη ανάγκη να ευχαριστήσω όλους εσάς, φίλους, συγγενείς, συνάδελφους, γείτονες, φίλους φίλων, γνωστούς και αγνώστους για όλα τα μηνύματα που μας στείλατε. Όλα ξεχείλιζαν από καθαρή αγάπη, από συμπόνοια, από καλοσύνη, από συμπαράσταση, από πίστη.

Ξέρω πως είσαστε πάρα πολλοί εσείς που προσευχηθήκατε για μένα και την οικογένεια μου. Νιώθουμε γι’ αυτό απέραντη συγκίνηση κι ευγνωμοσύνη και το γράφω με δάκρυα στα μάτια… Κι εμείς δεν έχουμε σταματήσει να προσευχόμαστε και να ευχαριστούμε μ όλη μας την καρδιά τον Θεό που μας έστειλε τους αγγέλους του να μας προστατέψουν τη στιγμή που χρειάστηκε να σταθούμε ψύχραιμοι και γεμάτοι πίστη μπροστά σε 4 οπλισμένους τύπους και να βγούμε ζωντανοί από τα χέρια τους.

Θέλω να ευχαριστήσω τον άντρα μου που με τη σοφία του, την ψυχραιμία του και την καλοσύνη του κυριολεκτικά έσωσε τις ζωές και των 3 μας. Κάθε μέρα είμαστε όλο και καλύτερα και προσπαθούμε να αφήσουμε πίσω μας ο,τι έγινε και να κοιτάμε μπροστά!

Δεν κάναμε δηλώσεις ΠΟΥΘΕΝΑ και σε ΚΑΝΕΝΑ αν και ξέρουμε πως θα θέλατε να ενημερωθείτε, από ενδιαφέρον κι αγάπη. Όμως θεωρήσαμε ότι θα ήταν ταπεινωτικό και ψυχοφθόρο να βγούμε δημόσια και να αναπαραστήσουμε τη φρίκη που ζήσαμε για την δημοσιότητα! Σε όλους αυτούς που νοιάστηκαν πραγματικά για μας χωρίς να έχουν κανένα όφελος, φυσικά μιλήσαμε άμεσα και τους καθησυχάσαμε.
Θέλω να βοηθήσω μέσα απ’ αυτή την εμπειρία μου και να δηλώσω πως αν, αν ποτέ βρεθείτε σ αυτή τη θέση -να μη δώσει ποτέ ο Θεός τέτοιο κακό σε κανένα- να είστε ψύχραιμοι και να δώσετε με προθυμία ο,τι ζητήσουν. Τα υλικά γίνονται, οι άνθρωποι δεν ξαναγίνονται».
Από το Blogger.