Δέσποινα Βανδή: Αυτή είναι η στιγμή της καριέρας της που θυμάται έντονα

Μετρώντας 25 χρόνια καριέρας και μεγάλες διακρίσεις, η Δέσποινα Βανδή έχει γράψει τη δική της ξεχωριστή σελίδα στην ελληνική μουσική, ενώ με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η ενασχόλησή της με το musical και την παρουσίαση.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Celebrity» και την Μυρτώ Μήτσιου, η αγαπημένη τραγουδίστρια αναφέρει πως όλα αυτά τα χρόνια της έχουν αφήσει μία γλυκιά γεύση και συνεχίζει: «όχι πως δεν έχω νιώσει και τις υπόλοιπες γεύσεις, συνολικά όμως θα ήμουν αγνώμων αν έλεγα οτιδήποτε άλλο. Αισθάνομαι ότι ασχολήθηκα με αυτό για το οποίο ήμουν εξαρχής προορισμένη. Κι αν βρεις αυτό που αγαπάς και έχεις πάθος, δεν σε πειράζει να δοκιμάσεις και άλλες γεύσεις, γιατί δεν είναι αυτές που κυριαρχούν».

Μάλιστα, η Δέσποινα Βανδή δεν διστάζει να αποκαλύψει και την πιο έντονη στιγμή της καριέρας της: «η πρώτη που μου έρχεται στο μυαλό είναι η τελευταία μου συναυλία στον Λυκαβηττό πριν φύγω με τον Ντέμη για την Ισπανία. Ήμουν έγκυος στη Μελίνα, πάρα πολύ ευτυχισμένη, ένιωθα ότι ο κόσμος ήταν μαζί μου και ανυπομονούσα για τη νέα αρχή στη ζωή μου».

Παράλληλα, απαντά τι την έχει κουράσει όλα αυτά τα χρόνια. «Παρασκήνιο υπάρχει σε όλες τις δουλειές. Στη δική μου, όμως, το προσκήνιο είναι τόσο δυνατό και τίμιο στη σχέση με τον κόσμο, που σε κάνει να παραβλέπεις τα υπόλοιπα. Έμαθα να το διαχειρίζομαι, ειδικά από όταν έγινα μαμά, γιατί πριν ό,τι γραφόταν ή λεγόταν -ακόμα και ως υπονοούμενο- με κατέβαλλε. Με απασχολούσε καθημερινά. Από την ώρα όμως που έμεινα έγκυος στη Μελίνα, τα πάντα άλλαξαν – τα πάντα όμως! Έγιναν υποδεέστερα και επί της ουσίας άρχισα να εστιάζω στη δουλειά μου στο προσκήνιο. Πλέον δίνω βάση σε αυτά που θέλω εγώ να κάνω και στις δικές μου επιθυμίες. Μπορώ ωστόσο να πω ότι με κούρασε η νύχτα, όσο παράδοξο κι αν ακούγεται, το γεγονός ότι πρέπει να τραγουδάω αυτές τις ώρες. Όσο μεγαλώνω μάλιστα, το νιώθω ακόμα περισσότερο».

Αυτή την περίοδο, η Δέσποινα Βανδή, που πρόσφατα κυκλοφόρησε από την Panik Records το single «Έστω Λίγο Ακόμα» με την υπογραφή των Στέφανου Κορκολή και Ρεβέκκας Ρούσση, συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις της στο «Acro», με τον ΝΙΝΟ Ξυπολιτά και τον Γιώργο Παπαδόπουλο, οι οποίες θα ολοκληρωθούν στις 15 Φεβρουαρίου.


Από το Blogger.