Οι Real Music & Promo Paganias παρουσιάζουν τον ForeignMeech απευθείας από τις ΗΠΑ

Ο Δημήτρης Παρασκευάς γνωστός με το καλλιτεχνικό όνομα ForeignMeech είναι Έλληνας της ομογένειας, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αμερική ( NewJersey-Vineland και Philladelphia-Pensylvania), είναι 24 ετών και τα τελευταία χρόνια ζεί και εργάζεται μεταξύ Ελλάδας και Αμερικής.
Η μεγάλη του αγάπη για την RAP ξεκίνησε απο πολύ μικρή ηλικία και έτσι γρήγορα συνεργάστηκε με καταξιωμένα Rap groups στην Αμερική όπως το Crew και το AR-AB. Οι δυνατές αυτές συνεργασίες του έδωσαν την ευκαιρία αλλά και την δύναμη να ακολουθήσει το όνειρο του.
Στην Ελλάδα επίσης έμεινε 3 χρόνια όπου και ασχολήθηκε επαγγελματικά με το Μπάσκετ την δεύτερη μεγάλη του αγάπη μετά την RAP.
O ίδιος χαρακτηριστικά προσθέτει: Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να κάνω το πάθος μου επάγγελμα, και χαίρομαι ακόμα περισσότερο διότι βλέπω οτι γίνεται πραγματικότητα. Η RAP είναι ο τρόπος έκφρασης μου. Ευχαριστώ που έχω δίπλα μου τον Γιάννη Παγανιά, που πίστεψε σε εμένα, με εμπιστεύτηκε και μέσω της εταιρείας Promo Paganias θα ακούσετε το πρώτο μου κομμάτι με Ελληνικό και Αγγλικό στίχο!
Κυκλοφορεί από την δισκογραφική εταιρία Real Music!

Από το Blogger.