Γιάννης Γρόσης: Ο νικητής του «X Factor» στην Panik Platinum!

Στη δισκογραφική οικογένεια της Panik Platinum ανήκει και επίσημα ο νικητής του «X Factor», Γιάννης Γρόσης, καθώς υπέγραψε το συμβόλαιό του με τον CEO της Panik Entertainment Group, Γιώργο Αρσενάκο!

Ο 21χρονος ταλαντούχος τραγουδιστής ξεχώρισε και αγαπήθηκε από το κοινό από την πρώτη του κιόλας εμφάνιση στο talent show. Με τη γνήσια και καθαρή λαϊκή χροιά που διαθέτει, χάρισε ξεχωριστές ερμηνείες ακόμα και σε πολύ απαιτητικά τραγούδια, δείχνοντας το φωνητικό του εύρος.

Ενδεικτικό των ικανοτήτων του, αλλά και της αγάπης του κόσμου, είναι το ότι ο Γιάννης Γρόσης δεν τέθηκε ποτέ υποψήφιος προς αποχώρηση, ενώ, τόσο οι κριτές του «X Factor», όσο και η παρουσιάστριά του, Δέσποινα Βανδή, είχαν μόνο θετικά σχόλια για εκείνον και τις ερμηνείες του. Μάλιστα, ο Γιώργος Θεοφάνους του πρότεινε on air να συνεργαστούν στις live εμφανίσεις του στο «Cash», που συνεχίζονται μέχρι σήμερα.

Η Panik Platinum και ο Γιάννης Γρόσης θα παρουσιάσουν σύντομα το πρώτο αποτέλεσμα της συνεργασίας τους και είναι σίγουρο πως θα αγαπηθεί ιδιαίτερα πολύ!
Από το Blogger.