Πλατινένιος ο Βασίλης Δήμας – Λαμπερή απονομή με διάσημες παρουσίες!

Σε μία μοναδική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο all day Bar-Restaurant Cartone στο Γκάζι, το βράδυ της Δευτέρας, ο Βασίλης Δήμας παρέλαβε την πλατινένια διάκριση για τις πωλήσεις του album του «Ραγίζει η καρδιά μου» , που κυκλοφορεί από την Sonar music.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής γιόρτασε την επιτυχία του, έχοντας στο πλευρό του την οικογένεια του, συνεργάτες, φίλους, τη δισκογραφική του εταιρεία, αλλά και θαυμαστές του.

Μεταξύ άλλων, τον Βασίλη Δήμα τίμησαν με την παρουσία τους οι: Σταμάτης Γονίδης, Νίκος Μακρόπουλος, Ηλίας Βρεττός, Σάκης Αρσενίου, Αντύπας, Δημήτρης Κοντολαζος, Βασιλική Νταντά, Ιουλία Καλλιμάνη, Έφη Κοντού, Ελένη Καρποτίνη, Τζούλι Μασίνο, Χρύσα Μπανδέλη, Νίκος Ρωμανός, Γιάννης Τάσσιος, Pickcodes, Κωνσταντίνος Παντζής, Κατερίνα Νάκα, Γιάννης Αλεξόπουλος, Ανδρέας Γιατράκος, Βασίλης Λιάτσος, Χρήστος Λυσσέας, Μάνια Καπαράκου και πολλοί ακόμα.

Αξίζει να σημειωθεί πώς ο δίσκος του Βασίλη Δήμα «Ραγίζει η καρδιά μου» έχε ξεπεράσει τα 2.000.000 streams και τα 61.000.000 προβολές στο YouTube.

Δείτε τις φωτογραφίες:


Από το Blogger.