Αντώνης Ρέμος: Η ξεχωριστή εκπομπή με τα τραγούδια του μας ταξίδεψε μακριά από τα δύσκολα!

Μία μοναδική βραδιά συντροφιά με τα τραγούδια του ετοίμασε για όλους εμάς ο Αντώνης Ρέμος. Ο κορυφαίος έλληνας ερμηνευτής, μέσω της συχνότητας του Mega, παρουσίασε μια εκπομπή που μας έκανε για δύο περίπου ώρες να ξεχάσουμε τα προβλήματά μας και τον εγκλεισμό μας λόγω του κορωνοϊού.

Το βράδυ της Παρασκευής… “Μείναμε σπίτι” με τον Αντώνη Ρέμο και περάσαμε μοναδικά. Οι εκπλήξεις ήταν πολλές και δεν αφορούσαν μόνο τις εκπληκτικές ερμηνείες του καλλιτέχνη, υπό τη συνοδεία φυσικά των μουσικών του, αλλά και τις συνδέσεις με ανθρώπους του χώρου, γνωστούς έλληνες εντός κι εκτός της χώρας… ανάμεσά τους ο Γιάννης Πάριος και ο Φοίβος σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές τους εμφανίσεις, ο καταξιωμένος Χρήστος Νικολόπουλος, ο Γιάννης Βαρδής με τον οποίο ο Αντώνης Ρέμος αποκάλυψε ότι ετοιμάζει μία μεγάλη συναυλία – αφιέρωμα στον πατέρα του, Αντώνη Βαρδή και οι διεθνούς φήμης Νίκος Αλιάγας και Eros Ramazzotti.

Καθ’όλη τη διάρκεια της εκπομπής, στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου βρισκόταν ο καλός του φίλος κι επί χρόνια συνεργάτης, Γιώργος Κυβέλος.

Μέχρι περίπου τη 1.30 μετά τα μεσάνυχτα, ο τραγουδιστής προσέφερε στο κοινό ένα μοναδικό τηλεοπτικό πρόγραμμα που βρήκε το κοινό σύμμαχο και του χάρισε ένα βράδυ ξεγνοιασιάς και διασκέδασης. Όπως ο ίδιος είπε, το εγχείρημα αυτό ήταν η αποτύπωση μιας προσπάθειάς του να επικοινωνήσει με το κοινό και να δώσει κουράγιο στις δύσκολες αυτές στιγμές.

Το Μεγάλο Σάββατο στις 12:30 το βράδυ θα προβληθεί από το Mega η μεγάλη sold out συναυλία που έδωσε στο κατάμεστο στάδιο του Tae Kwon Do, στις 12 Φεβρουαρίου ως έναρξη της χειμερινής του περιοδείας η οποία και ακυρώθηκε προληπτικά λόγω των εξελίξεων με την πανδημία.

Από το Blogger.