Μάρκος Σεφερλής: Κίνηση ματ εν μέσω καραντίνας!

Κίνηση – ματ από τον δημοφιλή καλλιτέχνη που ανακοίνωσε στο “Καλό Μεσημεράκι”
Στο “Καλό μεσημεράκι” εμφανίστηκε μέσω skype o Μάρκος Σεφερλής το μεσημέρι της Τετάρτης. Ο αγαπημένος ηθοποιός μένει στο σπίτι αυτό το διάστημα της καραντίνας και προσπαθεί να απολαμβάνει τις οικογενειακές στιγμές.

Παράλληλα, βέβαια, ο Μάρκος Σεφερλής παραμένει καλλιτεχνικά δραστήριος και ήδη έχει προγραμματίσει όλα όσα θα μας παρουσιάσει την ερχόμενη θεατρική σεζόν. Ειδικότερα, ο δημοφιλής καλλιτέχνης έρχεται να μας αιφνιδιάσει ξανά καθώς, όπως ανακοίνωσε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, θα πρωταγωνιστήσει στο μιούζικαλ “Τούτσι” που θα ανέβει για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

“Βρήκα χρόνο, ξεκουράστηκα και άρχισα να γράφω συνέχεια. Ετοιμάζω την παράσταση του Δελφιναρίου για το καλοκαίρι, που από ότι ακούσαμε θα ανοίξουν τα θέατρα τον Ιούνιο” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Μάρκος Σεφερλής, αφού διευκρίνισε ότι θα τηρηθούν τα όποια μέτρα προστασία εκτιμηθούν ως αναγκαία, προσθέτοντας πως “θα ανοίξουμε και εμείς. Ετοιμαζόμαστε για την παράσταση που θα έχει τίτλο, Ευτυχισμένο το 2020”!

Όσον αφορά, ωστόσο, για τον ερχόμενο χειμώνα, ο Μάρκος Σεφερλής προχώρησε στην ανακοίνωση του προγράμματος του αποκλειστικά, όπως τόνισε, για τον Νίκο Μουτσινά και το Καλό Μεσημεράκι! “Με βάζεις τώρα να σου το ανακοινώσω, να σου το πω! Δεν το ξέρει κανείς αλλά συνήθως σε σένα τα κάνω αυτά! Θα σου πω κάτι που θα σου αρέσει πολύ και είναι πολύ ενδιαφέρον. Εγώ έχω τρελαθεί από τη χαρά μου! Τον φετινό χειμώνα θα κάνω στο θέατρο Περοκέ, που επιστρέφω πάλι μετά από απουσία ενός χρόνου και περιμένει το κοινό πως και πως, ένα έργο πολύ αγαπημένο σου, είμαι σίγουρος, ένα μιούζικαλ καταπληκτικό που πρώτη φορά ανεβαίνει στην Ελλάδα. Έχει τίτλο Τούτσι”!


Από το Blogger.