Βασιλική Μπέλλου έρχεται για να αφήσει τις καλύτερες τις καλύτερες εντυπώσεις!

Μια ξεχωριστή φωνή, η Βασιλική Μπέλλου με ιδιαίτερη χροιά που κερδίζει τις εντυπώσεις σε κάθε της εμφάνιση, γεμάτη ενέργεια, σήμερα, νιώθοντας έτοιμη όσο ποτέ καταθέτει την νέα της μουσική πρόταση με τίτλο «Στον Σταθμό», ένα κομμάτι που σίγουρα θα αγκαλιάσει ο κόσμος, αφού έχει δείξει εξαιρετικό ενδιαφέρον για την ίδια τον τελευταίο καιρό.

Η Βασιλική Μπέλλου συναντά στο studio τον δημιουργό Γιώργο Μαρκόπουλο στην μουσική, και στον στίχο διά χειρός Νικολετας Περάκη που της εμπιστεύεται ένα από τα τραγούδια της. Τραγούδι δροσερό, με δυναμική μελωδία και πλούσια ενορχήστρωση, που απογειώνεται από την φωνή της.

Η Βασιλική είναι στα καλύτερα της έχοντας εξαιρετική σκηνική παρουσία και καλή διάθεση, είναι μια πολλά υποσχόμενη καλλιτέχνης που σίγουρα το όνομα της και η φωνή της θα μας απασχολήσουν τα επόμενα χρόνια.

Πριν λίγο καιρό ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις και σε μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, όπως το Λονδίνο, η Βουδαπέστη και το Βουκουρέστι. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, επισκέφθηκε τα Καλάβρυτα και τον περίφημο Οδοντωτό, για τις ανάγκες των γυρισμάτων του καινούργιου της βιντεοκλίπ. Σκηνοθέτης είναι ο νέος και ήδη αναγνωρίσιμος στον χώρο Mike Marzz.

Η Βασιλική Μπέλλου εισβάλει πάλι δυναμικά στο χώρο της δισκογραφίας ελπίζοντας να αγαπηθεί και να κατακτήσει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά σας.

Κυκλοφορεί από την Heaven Music

Δείτε το videoclip:

Από το Blogger.