Βαλάντης: Το teaser των δύο νέων τραγουδιών με το Νίνο και το δημόσιο ευχαριστώ (βίντεο)

Ο Βαλάντης, επιστρέφει δριμύτερος μουσικά, ευχαριστώντας πλέον και δημόσια τον Νίνο, που κατάφερε να τον «ξυπνήσει» από τον μουσικό «λήθαργο» που ένιωσε ότι είχε πέσει τα τελευταία χρόνια, κάνοντάς τον να θέλει εκ νέου, να δώσει όλο του το είναι, στη μεγάλη του αγάπη, το τραγούδι. Οι δύο Ροδίτες καλλιτέχνες, ένωσαν τις δυνάμεις τους, και το αποτέλεσμα είναι εκρηκτικό.

Δύο υπέροχα νέα τραγούδια, που σε καθηλώνουν με τη μουσική και τον στίχο τους, που θα κυκλοφορήσουν σε λίγο καιρό από την Panik Platinum, και όπως μπορούμε να ακούσουμε και από το teaser, υμνούν τον έρωτα, την προδοσία, την καψούρα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Βαλάντης.

Το «Η προηγούμενη», σε μουσική του Πάνου Καπίρη και στίχους του Νίνο, αλλά και το «Πουτάνα», σε μουσική και στίχους του Νίνο, απογειώνονται από την χαρακτηριστική ερωτική φωνή του Βαλάντη.

Ο Βαλάντης, εξομολογούμενος και δημόσια τα συναισθήματά του για το δημιουργικό αυτό «πάντρεμα», ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Ζω για να δημιουργώ και δε δημιουργώ για να ζω…» Αυτός είναι για μένα ο ορισμός του Καλλιτέχνη…ΝINO σε ευχαριστώ που με την «ύπαρξη» σου με προέτρεψες να ξαναγαπήσω αυτό που για λίγο ξέχασα… «Κάπερμαν» είχαμε καιρό μετά το «Ακροβατώ» να ξανασυναντηθούμε…σε ευχαριστώ για την υπέροχη μελωδία σου που «έντυσες» το στίχο του Νίνο στο τραγούδι «Η προηγούμενη»…. Το ταξίδι τώρα ξεκινάει… 2020 ευχές σε όλη την ανθρωπότητα…!».
Από το Blogger.