Όλη η Ελλάδα έμεινε σπίτι παρέα με την Άννα Βίσση| Η εκπομπή που “γκρέμισε” την καραντίνα!

Προβλήθηκε το βράδυ της Πρωτομαγιάς η αφιερωματική εκπομπή του Mega στα τραγούδια της Άννας Βίσση. Η απόλυτη ελληνίδα σταρ για πάνω από δύο ώρες μας χάρισε ένα μοναδικό πρόγραμμα γεμάτο από τις αμέτρητες επιτυχίες μιας καριέρας περίπου πενήντα χρόνων, όπως είπε η ίδια.

Τα social media πήραν φωτιά και η ακομπλεξάριστη καλλιτέχνις “γκρέμισε” κυριολεκτικά την καραντίνα με ένα πρόγραμμα που διασκέδασε μικρούς και μεγάλους, μας ταξίδεψε και μας έκανε να ξεφύγουμε από οτιδήποτε άσχημο μπορεί να μας απασχολεί το τελευταίο δύσκολο διάστημα που διανύουμε.

«Εύχομαι να’ ναι όλα περαστικά. Να μας αφήσει κάτι καλό όλο αυτό που συνέβη. Εύχομαι να ξαναανταμώσουμε σύντομα υγιείς, να προσέχετε», δήλωσε κλείνοντας την εκπομπή η Άννα Βίσση και με έναν τρόπο εξέφρασε απλά αυτό που έχουμε στο νου μας όλοι μας.

Μέσα από τη συχνότητα του MEGA ακούσαμε διαχρονικά τραγούδια, επιτυχίες που έχουν χαρακτηρίσει την πορεία της και σίγουρα γνωρίζουμε όλοι απ’ έξω.

Στα πιο όμορφα στιγμιότυπα της βραδιάς η ζωντανή σύνδεση με την κόρη της, Σοφία Καρβέλα και την οικογένεια της που βρίσκεται στην Αμερική. Επίσης, η Άννα Βίσση συνομίλησε ζωντανά με τους διεθνείς έλληνες τενίστες Στέφανο Τσιτσιπά και Μαρία Σάκκαρη, αποκδεικνύοντας πως είναι μεγάλη φαν του αθλητισμού ενώ από την εκπομπή δεν θα μπορούσε να λείπει και η τραγουδίστρια Γιώτα Γιάννα με την οποία πρόσφατα κυκλοφόρησαν μαζί κι ένα εξαιρετικό ντουέτο. Τέλος, ο κορυφαίος Γάλλος σχεδιαστής μόδας Jean Paul Gaultier βγήκε στο αφιερωματικό show και συνομίλησε με την καλή του φίλη για την ενδιαφέρουσα σχέση τους!

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, τίμησε την Άννα Βίσση με ένα μήνυμα που της έστειλε μέσω video δηλώνοντας υπερήφανος για την συμπατριώτισά του.

https://www.megatv.com/annavissi/default.asp?catid=43646&subid=2&pubid=38578549
Από το Blogger.