Καίτη Γαρμπή: Το νέο ντουέτο – έκπληξη που θα βγάλει!

Τη δισκογραφική τους συνεργασία που θα κυκλοφορήσει σύντομα αποκάλυψαν η Καίτη Γαρμπή και ο Χρήστος Μάστορας, κατά τη διάρκεια της εκπομπής που έκαναν οι MEΛISSES στο Mega.

Ανάμεσα στις επιτυχίες της που ερμήνευσε η «ντίβα της καρδιάς μας» ήταν και το «Η Πατρίδα Μου», σε μια εκτέλεση – έκπληξη μαζί με τον Χρήστο Μάστορα!

Αυτό είναι το δεύτερο ντουέτο που κάνει η Καίτη Γαρμπή με καταξιωμένο άνδρα συνάδελφό της και θα περιλαμβάνεται στο επερχόμενο δισκογραφικό της project, στο οποίο μοιράζεται κάποιες από τις διαχρονικές της επιτυχίες με άνδρες καλλιτέχνες της πρώτης γραμμής και θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Platinum.

Σε μουσική και στίχους του Φοίβου, «Η Πατρίδα Μου», στην οποία η Καίτη Γαρμπή ένωσε τη φωνή της με εκείνη του Αντώνη Βαρδή, κυκλοφόρησε το 1997, στον πολυπλατινένιο δίσκο της «Ευαισθησίες».

Πριν από λίγες εβδομάδες αποκαλύφθηκε το πρώτο ντουέτο, η «Κιβωτός» με τον Αντώνη Ρέμο. Αμέσως μόλις κυκλοφόρησε, το τραγούδι έγινε no1 στα digital charts και ανέβηκε στις πρώτες θέσεις των τάσεων του YouTube όπου πλησιάζει το 1 εκατομμύριο views. Μάλιστα, το ντουέτο συνοδεύεται από ένα συγκινητικό video που φτιάχτηκε εν μέσω της καραντίνας με τη συμβολή του κοινού και είναι αφιερωμένο στους γονείς όλων μας, ενώ τα έσοδα θα διατεθούν στον φιλανθρωπικό οργανισμό Κιβωτός Του Κόσμου.


Από το Blogger.