Λευτέρης Πανταζής | Υπογράφει το νέο τραγούδι του Θοδωρή Μεταξά!

Το πιο αισιόδοξο μουσικό μήνυμα μας ετοίμασαν ο Λευτέρης Πανταζής και ο Θοδωρής Μεταξάς!

Το «Χαμογέλα» είναι ένα ρυθμικό, αισιόδοξο τραγούδι, που «γεννήθηκε» στο στούντιο ηχογράφησης, με πολύ αγάπη, μεράκι, και πολλά χαμόγελα.

Ο Λευτέρης Πανταζής, για άλλη μία φορά, αποδεικνύει το πόσο πολύ στηρίζει τους νέους καλλιτέχνες. Από την πρώτη κιόλας στιγμή που γνώρισε τον ανερχόμενο ερμηνευτή, Θοδωρή Μεταξά, τον κέρδισε ο χαρακτήρας του, το ταλέντο του, η αγάπη του για τη μουσική, στοιχεία, που τον έκαναν χωρίς δεύτερη σκέψη να πει το «ναι» και να συνθέσουν το παζλ της συνεργασίας τους.

Το «Χαμογέλα», σε μουσική του Λευτέρη Πανταζή, που υπογράφει παράλληλα και την διεύθυνση παραγωγής και σε στίχους του Θοδωρή Μεταξά και του γνωστού αθλητή υδατοσφαίρισης, Μάριου Καπότση, από το πρώτο άκουσμά του, θα μας κάνει να θέλουμε να ακολουθήσουμε τον χαρούμενο ποπ ρυθμό του, να χαμογελάσουμε, και να δούμε με άλλο «μάτι» και ένα τεράστιο «χαμόγελο», την πιο αισιόδοξη πλευρά της ζωής, παρά τις δυσκολίες.

Οι στιγμές στο στούντιο ηχογράφησης για τους δύο καλλιτέχνες μοναδικές! Οι συμβουλές του Λευτέρη Πανταζή στον Θοδωρή Μεταξά, απορροφήθηκαν σαν «σφουγγάρι» από τον νεαρό ερμηνευτή, που δεν κρύβει το πόσο χαρούμενος είναι, για το μεγάλο δώρο που του δόθηκε, να τον πιστέψει και να τον στηρίξει, ο σπουδαίος ερμηνευτής.


«Χαμογέλα» λοιπόν, και υπό την ενορχήστρωση του Σώζου Λυμπερόπουλου, το μουσικό αποτέλεσμα που θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες από την Panik Platinum, είναι ό,τι πιο ανεβαστικό έχουμε ακούσει.
Από το Blogger.