SNIK – «Top Boy» | Ο κορυφαίος ράπερ κυκλοφορεί το νέο του album!

Τα τελευταία χρόνια τα κομμάτια του μονοπωλούν κάθε chart, έχοντας φτάσει πολλαπλές φορές στο Νο1 σε YouTube, iTunes, Spotify & Apple Music.

Με πάνω από 200.000.000 προβολές στο YouTube, 35.000.000 streams στο Spotify και αμέτρητα sold out live, o SNIK αποτελεί αναμφισβήτητα έναν από τους πιο εμπορικούς και επιτυχημένους καλλιτέχνες των τελευταίων ετών στην Ελλάδα.

Η πολυαναμενόμενη ολοκληρωμένη κυκλοφορία του με τίτλο “Top Boy” είναι πλέον γεγονός!

14 super top hits, 14 κορυφαία tracks που αναμένεται να «ρίξουν» τα charts, όπως συμβαίνει και με κάθε κυκλοφορία του.

Μάλιστα, με αφορμή την κυκλοφορία του “Top Boy” το Spotify λάνσαρε από σήμερα τις πρώτες επίσημες ελληνικές λίστες, επιλέγοντας τον SNIK ως featured artist στην New Music Friday Greece playlist αλλά και στην Hot Greek Rap playlist της δημοφιλούς πλατφόρμας, κάνοντας την αρχή για ακόμα περισσότερες ελληνικές λίστες, και φυσικά ακόμα περισσότερο streaming μουσικής.


Στο “Top Boy” θα συναντήσετε επίσης πέρα από τα ολοκαίνουργια tracks, τα ήδη γνωστά no1 hits “Colpo Grosso” ft. Capo Plaza, Gue Pequeno & Noizy που κατάφερε να μπει μέχρι και στο Billboard Hot100 της Ιταλίας, “Medusa”, “Kilo” αλλά και το πρόσφατο single του “Drip” (ft. Mad Clip).

Όλα τα νέα καινούργια τραγούδια θα είναι διαθέσιμα στο επίσημο κανάλι του στο YouTube, την Τετάρτη 27 Μαΐου, ενώ λίγες μέρες μετά θα μπορείτε να προμηθευτείτε το album και σε φυσικό προϊόν από όλα τα καταστήματα δίσκων.
Από το Blogger.