«Δεν Μετάνιωσα» | Νέο τραγούδι από τη Μαρία Κωσταράκη

Η Μαρία Κωσταράκη συστήνεται και πλέον επίσημα στο κοινό με ένα δικό της πια ολόφρεσκο τραγούδι με τίτλο «Δεν Μετάνιωσα» το οποίο φέρει την υπογραφή της Λίας Βίσση στη μουσική σύνθεση ενώ στους στίχους της Ελένης Ξένου. Μια ερωτική ποπ μελωδία με ροκ στοιχεία, που θα σας ταξιδέψει.

«Ποιο αστέρι έσβησε και σ’ έκρυψε
ποια ακτή σε βρήκε και σ’ έβρεξε
ποιο σκοτάδι νίκησε τον ήλιο σου
ποια αστραπή σου τρόμαξε τον ύπνο σου…»

Μια ξεχωριστή φωνή, η Μαρία Κωσταράκη με ιδιαίτερη χροιά που κερδίζει τις εντυπώσεις σε κάθε της εμφάνιση, γεμάτη ενέργεια, νιώθοντας έτοιμη όσο ποτέ καταθέτει τη νέα της μουσική πρόταση με τίτλο «Δεν Μετάνιωσα», ένα κομμάτι που σίγουρα θα αγκαλιάσει ο κόσμος, αφού έχει δείξει εξαιρετικό ενδιαφέρον για την ίδια τον τελευταίο καιρό.

Η Μαρία Κωσταράκη συναντά στο studio τη Λία Βίσση στη μουσική και στο στίχο την Ελένη Ξένου που της εμπιστεύεται ένα από τα τραγούδια της. Τραγούδι δροσερό, με δυναμική μελωδία και πλούσια ενορχήστρωση που απογειώνεται από τη φωνή της. Μια ανατρεπτική και ενδιαφέρουσα συνεργασία που σίγουρα θα προκαλέσει αίσθηση.

Η Μαρία είναι στα καλύτερά της, έχοντας εξαιρετική σκηνική παρουσία και καλή διάθεση, είναι μια ιδιαίτερα ταλαντούχα και πολλά υποσχόμενη καλλιτέχνιδα που σίγουρο είναι πως το όνομά της και η φωνή της θα μας απασχολήσουν τα επόμενα χρόνια.

Η Μαρία Κωσταράκη εισβάλλει δυναμικά στο χώρο της δισκογραφίας, ελπίζοντας να αγαπηθεί και να κατακτήσει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά σας. Το νέο τραγούδι με τίτλο «Δεν Μετάνιωσα» κυκλοφορεί από τη Spicy Music.

Δείτε το video clip:
Από το Blogger.