«Στον Γκιουλ Μπαξέ» | Ο Γιώργος Νταλάρας ερμηνεύει το τελευταίο έργο του Μάνου Ελευθερίου!

Η Walnut Entertainment με μεγάλη τιμή παρουσιάζει το τελευταίο έργο του σπουδαίου ποιητή και στιχουργού Μάνου Ελευθερίου, σε μελοποίηση του Γιώργου Ανδρέου.

Η σημαντική παράσταση του τελευταίου έργου του Μάνου Ελευθερίου, με τίτλο «O Νοητός Λύκος», μελοποιήθηκε από τον Γιώργο Ανδρέου.

Το έργο ηχογραφήθηκε με κεντρικό ερμηνευτικό ρόλο από τον Γιώργο Νταλάρα και ερμηνείες τραγουδιών από τους Χρήστο Θηβαίο και Μάρθα Φριτζήλα.

Προπομπό του συλλεκτικού δίσκου «Ο Νοητός Λύκος» αποτελεί το τραγούδι «Στον Γκιουλ Μπαξέ» που μόλις κυκλοφόρησε.

Στο τραγούδι έπαιξαν οι μουσικοί: Γιώργος Ανδρέου (πιάνο), Γιώργος Παναγιωτόπουλος (βιολί), Ελένη Λίγγρη (βιόλα), Μιχάλης Πορφύρης, Μυρτώ Δημητρουλοπούλου, Ηλιάνα Κορέτση (βιολοντσέλο), Άγγελος Κουλούρης (κοντραμπάσο), Μικαέλα Παναγιωτοπούλου (φλάουτο), Μαρία Σιφναίου (όμποε), Ιωάννα Γανίτη (τρομπέτα / φλικόρνο), Θέμης Συμβουλόπουλος, Παναγιώτα Καραμούζη (κρουστά), Μανώλης Καραντίνης (μπουζούκι, μπαγλαμάς).

Ο «Νοητός Λύκος» θα κυκλοφορήσει σε συλλεκτική έκδοση με ιδιαίτερη εικαστική πρόταση τον Οκτώβριο του 2020, όπου και θα παρουσιαστεί στο κοινό σε μία εκδήλωση αφιερωμένη στο σπουδαίο αυτό έργο.

Ο Γιώργος Νταλάρας και η Walnut Entertainment τιμούν τον Μάνο Ελευθερίου!


Από το Blogger.