Μελίνα Κανά | Το νέο της τραγούδι με τίτλο «Χίλια σώματα»!

H Mελίνα Κανά επανέρχεται προσθέτοντας στην πλούσια συλλογή της ένα ακόμα σημαντικό τραγούδι με τίτλο «Χίλια σώματα», σε μουσική του Χρυσόστομου Καραντωνίου και σε στίχους από την Μύρο Παπαδοπούλου.

Το τραγούδι κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group και συνοδεύεται από ένα video clip, το οποίο εκτός από φωτογραφίες της ερμηνεύτριας βασίζεται και σε σκίτσα που έχει δημιουργήσει η Ανδρομάχη Γενεράλη.

Τα «Χίλια σώματα» είναι ένα κλασικό ζεϊμπέκικο που η Μελίνα Κανά απογειώνει με την ερμηνεία της. Η πλαστικότητα της φωνής της και η ικανότητά της να «ζωντανεύει» παραστατικά τα συναισθήματα και τις εικόνες που εκφράζουν οι στίχοι που έγραψε η Μύρο Παπαδοπούλου, είναι από τα κύρια στοιχεία που χαρακτηρίζουν το νέο της τραγούδι.

Ο καταξιωμένος πλέον συνθέτης Χρυσόστομος Καραντωνίου συνεργάζεται για πρώτη φορά δισκογραφικά με τη Μελίνα Κανά και της «χαρίζει» ένα πολύ όμορφο τραγούδι που ακολουθεί με σεβασμό αλλά και έμπνευση την πλούσια παράδοση του λαϊκού μας τραγουδιού.

Τα «Χίλια σώματα» είναι η περιγραφή της καθημερινότητας αλλά και της ιδιαιτερότητας των περιστάσεων, όταν καλούμαστε να υπηρετήσουμε τη ζωή μέσα από πολλούς και διαφορετικούς ρόλους, έχοντας σύμμαχο – και σημείο αναφοράς – την ψυχική αναγέννηση που προκαλεί η δύναμη και η γενναιοδωρία της μουσικής.

Το τραγούδι κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group και είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.


Από το Blogger.