Μίλτος Πασχαλίδης | Για μια μοναδική συναυλία στο Θέατρο Πέτρας την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου!

Μετά τις δύο sold out συναυλίες του στο Βεάκειο Θέατρο τον Ιούλιο, ο Μίλτος Πασχαλίδης δίνει ραντεβού με το κοινό του για την 1η Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Πέτρας.

Ο σπουδαίος τραγουδοποιός διαθέτει 25 χρόνια πορείας με μεγάλες συναυλίες, αγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια, 13 επιτυχημένους δίσκους, σημαντικές συνεργασίες.

Όλα με το προσωπικό του στίγμα, την επιτυχημένη ισορροπία μεταξύ ροκ και παραδοσιακής μουσικής και τη χαρακτηριστική επικοινωνία του με το κοινό.

Χαρισματικός ερμηνευτής και τραγουδοποιός σπάνιας ευαισθησίας, ο Μίλτος Πασχαλίδης φημίζεται για τα δυναμικά και απρόβλεπτα προγράμματά του, που χαρακτηρίζονται από έντονο αυτοσχεδιασμό και αυθορμητισμό.

Η βραδιά στο Θέατρο Πέτρας θα τα έχει όλα: παραμύθια, κακές συνήθειες, ιστορίες για τις Περσείδες, τραγούδια που ζούνε λαθραία και παλιά και αγαπημένα τραγούδια. Δίπλα σε αυτά και τραγούδια από τη νέα δισκογραφική δουλειά του με τίτλο «Στη Χώρα Των Αθώων» που κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group.

Μαζί του οι μουσικοί Θύμιος Παπαδόπουλος (πνευστά), Νίκη Γρανά (πιάνο, ακορντεόν), Πάρις Περυσινάκης (λύρα, μαντολίνο), Ηλίας Δουμάνης (τύμπανα), Δημήτρης Μουτάφης (μπάσο).

Στην ηχοληψία θα είναι οι Πασχάλης Κολέντσης και Ηλίας Καρούμπαλης και στους φωτισμούς ο Μανώλης Μπράτσης.

Παραγωγή: STRAY MUSIC

Πληροφορίες
Θέατρο Πέτρας
Πετρούπολη
Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020
Ώρα Έναρξης: 21.30
Γενική είσοδος 15€
Προπώληση: Viva.gr (ηλεκτρονικά), 11876 (τηλεφωνικά)
Από το Blogger.