Ελεωνόρα Ζουγανέλη | Μας δίνει ραντεβού τη Δεύτερα 7 Σεπτεμβρίου στο Βεάκειο Θέατρο!

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη θα µας συνεπάρει τη Δεύτερα 7 Σεπτεμβρίου στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά!

Είναι η φωνή που έχει συνδεθεί αναπόσπαστα με κάθε μας συναίσθημα, με στιγμές μας γεμάτες χαρά, αλλά και λύπη, αγάπη, πάθος και έρωτα. Είναι η φωνή που μας αντιπροσωπεύει, που μιλάει για εμάς, που λέει αυτά που θέλουμε να πούμε. Η φωνή που ακολουθούμε και αγαπάμε να ακούμε.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο χρονικό πλαίσιο της συναυλίας της στο Βεάκειο Θέατρο θα μας ταξιδέψει και θα μας κάνει συμπρωταγωνιστές στα όνειρα της. Θα μας αγγίξει με μία στιβαρή λαϊκή ερμηνεία, αλλά και θα μας συγκινήσει με την ευαισθησία μίας μπαλάντας.

«Να ‘μαστε λοιπόν. Για να υποκλιθούμε στο τραγούδια που θέλουμε να τραγουδάμε παρέα. Για να υποκλιθούμε στο ελληνικό καλοκαίρι που πάντα μας φέρνει κοντά. Για να σας στείλουμε όλη μας την ενεργεία από σκηνής και να δεχτούμε τη δική σας επί σκηνής», αναφέρει η Ελεωνόρα Ζουγανέλη για τη φετινή καλοκαιρινή περιοδεία της.

«Τραγούδια δικά μου και άλλα σαν δικά μου που όλα τους έχουν μέσα τους αυτό που θα ήθελα να σας πω φέτος. Αυτό το καλοκαίρι ας κάνουμε την ενέργεια μας ένα τραγουδώντας! Η ζωή επιμένει, η χαρά ας την συντροφεύει!», προσθέτει.

Μαζί της επί σκηνής οι εξαιρετικοί συνεργάτες μουσικοί: Δημήτρης Μπαρμπαγάλας (κιθάρες), Μιχάλης Καπηλίδης (τύμπανα), Ντίνος Χατζηιορδάνου (ακορντεόν), Βασίλης Νησσόπουλος (μπάσο), Ηλίας Λαμπρόπουλος (βιολί, τρομπέτα, κλαρίνο, μπουζούκι).

Ηχοληψία: Μπράιαν Κουν
Φώτα / Σχεδιασμός φώτων: Phil Hills

Πληροφορίες
Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου
Ώρα Έναρξης: 21.00

Τιμές εισιτηρίων
15 € Γενική Είσοδος

Προπώληση

Ticket Services
– Τηλεφωνικά: 2107234567
– Online: www.ticketservices.gr
– Καταστήματα PUBLIC

Όλες οι θέσεις που διατίθενται, αφορούν καθήμενους, είναι αριθμημένες και έχει προβλεφθεί η υποχρεωτική τήρηση αποστάσεων μεταξύ των θεατών σύμφωνα με τις οδηγίες των υγειονομικών αρχών.

Η χρήση μάσκας από κάθε θεατή κατά την είσοδο και μέχρι την τοποθέτηση κάθε θεατή στην θέση του καθώς και κατά την έξοδο του, είναι υποχρεωτική.

Από το Blogger.