Ελένη Φουρέιρα | Παρουσιάζει την acoustic εκδοχή του «YAYO» και κλέβει τις εντυπώσεις!

Η Ελένη Φουρέιρα παρουσιάζει τη μεγάλη επιτυχία της «YAYO» σε μία μοναδική acoustic version.

Λίγο αφότου κυκλοφόρησε τη νέα της επιτυχία «Temperatura», σε ελληνική και ισπανική έκδοση, η μοναδική superstar μας κάνει ακόμα μία μεγάλη μουσική έκπληξη, παρουσιάζοντας το «YAYO» σε μία διαφορετική, σαγηνευτική και acoustic εκδοχή, που κλέβει τις εντυπώσεις.

Το «YAYO» κυκλοφόρησε πριν από πέντε μήνες για συνεχίσει το σερί των επιτυχιών της «βασίλισσας» της ελληνικής pop που σπάνε τα ρεκόρ και τα σύνορα, όπως τα «Fuego», «El Ritmo Psicodélico», «Gypsy Woman», «Loquita» και «Sirens».

Από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του, το «YAYO» βρέθηκε στο No. 1 των digital charts και στο No. 1 των trends του YouTube.

Αυτή τη στιγμή μετρά πάνω από 1 εκατομμύριο streams στο Spotify, ενώ το – γεμάτο retro αισθητική και αισθησιασμό – music video του τραγουδιού που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Δημολίτσας έχει περισσότερα από 5,5 εκατομμύρια views στο YouTube.

Τη μουσική του «YAYO» υπογράφουν μαζί ο Claydee Lupa και η Ελένη Φουρέιρα και οι στίχοι ανήκουν στους Andy Nicolas, Claydee Lupa, Ελένης Φoυρέιρα και Kareem Kalokoh.

Με την acoustic εκδοχή του «YAYO», η Ελένη Φουρέιρα βάζει τον αισθησιασμό στο φετινό καλοκαίρι και μας παρασύρει όπως μόνο εκείνη ξέρει.

Κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα από την Panik Records.


Από το Blogger.