Νατάσα Θεοδωρίδου | Συνεχίζει την επιτυχημένη καλοκαιρινή της περιοδεία με δύο ξεχωριστές βραδιές!

Το καλοκαίρι για τη Νατάσα Θεοδωρίδου καλώς κρατεί!

Η σπουδαία λαϊκή ερμηνεύτρια, συνεχίζοντας την πολύ επιτυχημένη καλοκαιρινή της περιοδεία σε Ελλάδα και Κύπρο, ετοιμάζεται για ακόμα δύο ξεχωριστές βραδιές.

Το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου θα τραγουδήσει στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας και στις 23 του μηνός στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη.

«Αυτό το καλοκαίρι παραδόθηκα στη χαρά και στα ωραία τραγούδια με σκοπό να γίνουμε όλοι μια παρέα. Με τις μελωδίες μου θέλω να ερωτευτούμε να νοσταλγήσουμε τραγουδώντας για ένα… Φεγγάρι, να τραβήξουμε μια… Κόκκινη γραμμή κι όλα να γίνουν ένας… Χαρτοπόλεμος.
Κοντά μου είναι η γλυκιά Ήβη Αδάμου που μετράει αρκετές επιτυχίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και έχει ερμηνεύσει πολύ σημαντικούς ρόλους σε κλασικά musical.
Είστε όλοι καλεσμένοι μου !!!»
Νατάσα Θεοδωρίδου».

Οδηγίες Ασφαλούς Διεξαγωγής Μουσικών Θεαμάτων Σε Ανοικτούς Χώρους:

Η συναυλία θα είναι αποκλειστικά για καθήμενους.
Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο και έξοδο του κοινού από τον χώρο.
Οι θύρες εισόδου και εξόδου των θεατών στον χώρο διεξαγωγής της συναυλίας, θα είναι διαφορετικές. Κατά την είσοδο και έξοδο του κοινού στον χώρο της εκδήλωσης θα τηρούνται ουρές με απόσταση 1,5 μέτρου και θα προτείνεται σταδιακή είσοδος και έξοδος ανά σειρά.
Δεν θα επιτρέπεται διάλειμμα προκειμένου να αποφεύγεται ο συνωστισμός.
Την ημέρα διεξαγωγής της εκδήλωσης δεν θα διατίθενται εισιτήρια στο εκάστοτε χώρο, και για τον λόγo αυτό το κοινό προ τρέπεται να προ αγοράζει ηλεκτρονικά τα εισιτήρια του ή από τα σημεία προπώλησης.

Προπώληση εισιτηρίων :
www.ticketservices.gr, public
Από το Blogger.