STAN Αντιπαριώτης | Μία πρώτη γεύση από το νέο του video clip λίγο πριν την κυκλοφορία του!

 


Λίγο αφότου ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός νέου τραγουδιού με τίτλο «Να Ξαναρθείς», ο STAN Αντιπαριώτης δίνει στη δημοσιότητα ένα εκτενέστερο απόσπασμα του single και πρώτο teaser από το μαγικό video clip του!

Ο STAN Αντιπαριώτης υποδέχεται το φθινόπωρο με ένα ολοκαίνουργιο single που φέρει την υπογραφή του ίδιου, καθώς και της Icon Music και του Σίμου Κύναλη, μία ομάδα – εγγυημένη επιτυχία.

Το «Να Ξαναρθείς» είναι ένα ερωτικό τραγούδι με ιδιαίτερη εκφραστική δυναμική και λαϊκό ηχόχρωμα που αποτυπώνεται μοναδικά από την ερμηνεία του STAN Αντιπαριώτη.

Μια πρώτη γεύση και άρωμα δίνει στο κοινό το teaser από το video clip του «Να Ξαναρθείς», το οποίο γυρίστηκε πανέμορφο νησί της Πάρου, τον τόπο καταγωγής του STAN Αντιπαριώτη, με τη σκηνοθεσία του Μάνου Δεδεβέση.

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής και δημιουργός ανακοίνωσε ότι το νέο τραγούδι του θα κάνει πρεμιέρα στο YouTube την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου.

Από την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου το «Να Ξαναρθείς» μεταδίδεται αποκλειστικά από ραδιοφωνικούς σταθμούς σε Ελλάδα και Κύπρο.

Για τους λάτρεις του Spotify, το «Να Ξαναρθείς» θα είναι διαθέσιμο από την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου, ενώ υπάρχει ήδη η δυνατότητα pre-save για όσους θέλουν να ακούσουν με προτεραιότητα το νέο single.

Το «Να Ξαναρθείς» θα κυκλοφορήσει από την Panik Records και την Icon Music Records.

Δείτε το teaser του video clip:




Από το Blogger.