«Πώς γίνεται»: Ο Πρόδρομος Τσολιάς κάνει δυναμικά το ντεμπούτο του και μπαίνει στο Top του Media Inspector

 


Ο Πρόδρομος Τσολιάς μας παρουσιάζει την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με το τραγούδι που φέρει τον τίτλο “Πώς γίνεται”.

Μια δυναμική μπαλάντα που αγγίζει τα πιο βαθιά μας συναισθήματα στην οποία υπογράφει την μουσική ο ίδιος και τους στίχους ο Γιάννης Πολίτης.

“Πώς γίνεται να πούλαγες αγάπες.
Τα όνειρα μου ‘γίναν εφιάλτες
Πως ξέχασες τι έλεγες σε μένα.
Οι σκέψεις σου, οι λέξεις σου, για μένα.”

Ο συνδυασμός των στίχων καρδιάς που θα σε συνεπάρει και η απόλυτα αισθαντική του μελωδία, το κάνει από την πρώτη κιόλας ακρόαση ξεχωριστό.

Το τραγούδι έχει ήδη αγαπηθεί από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς σε Ελλάδα και Κύπρο και έφτασε στη θέση 40 του Top Plays του Media Inspector.


Σύντομο βιογραφικό Γιάννη Πολίτη:

Ο συγγραφέας Γιάννης Πολίτης είναι 26 ετών και ζει ανάμεσα σε Αθήνα και Λεμεσό. Από το 2014 δραστηριοποιείται έντονα στον κόσμο των social media όπου καθημερινά δημοσιεύει τα κείμενά του, τα οποία ταξιδεύουν σε χρόνο αστραπιαίο έχοντας περισσότερους από 80.000 ακόλουθους. Τον Οκτώβριο του 2016 και σε ηλικία 23 ετών πραγματοποίησε το πρώτο του συγγραφικό έργο με τίτλο “Συλλέκτης Στιγμών”, ενώ τον Ιανουάριο του 2020 έκδωσε το δεύτερο συγγραφικό του έργο με τίτλο “Συλλέκτης Στιγμών – Ένα Σκοτάδι Λευκό”.

Σύντομο βιογραφικό Πρόδρομος Τσολιάς:

Ο Πρόδρομος Τσολιάς, 24 ετών από τη Λεμεσό, σπούδασε Μουσική Τεχνολογία στο Πανεπιστήμιο του Huddersfield στην Αγγλία και ασχολείται επαγγελματικά με την μουσική και το τραγούδι τα τελευταία 6 χρόνια. Εμφανίστηκε σε πολλά νυχτερινά μαγαζιά σε όλη την Κύπρο καθώς επίσης Αγγλία και Ελλάδα. Το 2020 μας συστήνει την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με το τραγούδι “Πως γίνεται” σε μουσική δική του και στίχους του Γιάννη Πολίτη.

Βιογραφικό & Εμφανίσεις:

Ο Πρόδρομος Τσολιάς, 24 ετών από τη Λεμεσό, σπούδασε Μουσική Τεχνολογία στο Πανεπιστήμιο του Huddersfield στην Αγγλία και ασχολείται επαγγελματικά με την μουσική και το τραγούδι τα τελευταία 6 χρόνια. Εμφανίστηκε σε μεγάλα νυχτερινά μαγαζιά σε όλη την Κύπρο όπως Breeze Summer Club, Kiklos Mousiki, Story Club,Loft Club καθώς επίσης και σε μικρότερα venues στις υπόλοιπες πόλεις. Το 2020 μας συστήνει την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με το τραγούδι “Πως γίνεται” σε μουσική δική του και στίχους του Γιάννη Πολίτη.
Από το Blogger.