Νίκος Κουρκούλης | Όλα όσα είπε για τις συνέπειες της πανδημίας στη νυχτερινή ζωή!


Καλεσμένος στο «Tik Talk» με τον Αντώνη Σρόιτερ βρέθηκε ο Νίκος Κουρκούλης.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής αναφέρθηκε στις οδυνηρές συνέπειες που αφήνει η πανδημία στη νυχτερινή ζωή και στο πόσο έχουν επηρεάσει τον ίδιο αλλά και τη σύζυγο του, Κέλλυ Κελεκίδου. 

«Να μιλήσω τουλάχιστον μεταπολιτευτικά… πράγματι είναι η χειρότερη περίοδος που έχω ζήσει επαγγελματικά. Ξεκινήσαμε τις εμφανίσεις με την Πάολα, με ρεκόρ εισπράξεων και θεατών, που ήταν κάτι το απίστευτο στη Θεσσαλονίκη. Όταν ήταν να κατέβουμε στην Αθήνα, βρισκόμαστε μέσα στην όλη αναμπουμπούλα με τον κορωνοϊό και μας πρόλαβαν τα μέτρα. Αυτό συνέβη με εμένα γιατί άλλοι καλλιτέχνες δεν έκαναν ούτε αυτό…

Εδώ και 8 μήνες πραγματικά δεν μπαίνει μεροκάματο στο σπίτι. Δεν είμαι εφοπλιστής, είμαι καλλιτέχνης. Δεν έχω πάρει ούτε καράβια, ούτε ελικόπτερα, ούτε αμάξια πολυτελείας. Δουλεύω όλα αυτά τα χρόνια πολύ σκληρά. Ό,τι έχω καταφέρει και έχω πάρει, το έχω κάνει μόνος μου με τον ιδρώτα μου. Ότι πλέον έχω στον δικό μου κουβά είναι για να περάσω τα επόμενα χρόνια στα γηρατειά μου και να έχουν τα παιδιά μου κάτι καλύτερο», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε το απόσπασμα:



 

Από το Blogger.