«Είσαι ένα πάθος»: Το πρώτο δισκογραφικό βήμα του Αντρέα Κίνου

Ένας νέος τραγουδοποιός έρχεται να μοιραστεί μαζί μας το πάθος του για τη μουσική. Πρόκειται για τον Αντρέα Κίνου που μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο του single με τίτλο «Είσαι ένα πάθος».


 

Προσθήκη λεζάντας


Γεννημένος στη Λεμεσό, ο Αντρέας ήρθε σε επαφή με τη μουσική από πολύ μικρός. Από την τρυφερή ηλικία των 7 ετών αγάπησε ένα όργανο που έχει μια θέση στην καρδιά του μέχρι σήμερα, το μπουζούκι. Οι σπουδές στην πληροφορική που ακολούθησαν δεν στάθηκαν ικανές να τον αποπροσανατολίσουν από τον προσωπικό του στόχο. Και παρότι πήρε το πτυχίο του από το Stony Brook University στη Νέα Υόρκη, η μουσική δεν έφυγε στιγμή από τη σκέψη του. Άλλωστε κατά τη διάρκεια των σπουδών ο Αντρέας βρήκε την ευκαιρία να μην αποχωριστεί το πάθος του παίζοντας μπουζούκι σε ελληνικά εστιατόρια.

Ωστόσο, στην Αμερική θα γίνει η μεγάλη αλλαγή και το μπουζούκι θα αντικατασταθεί από την κιθάρα. Μαθαίνει μόνος του τις πρώτες συγχορδίες και αρχίζει σιγά σιγά να γεννά τις πρώτες μελωδίες και να τολμά να τις συνοδέψει με τη φωνή του.

Το ξεχωριστό του ηχόχρωμα και τα διαμάντια που θα δημιουργήσει με τη κιθάρα του κερδίζουν το κοινό και ο Αντρέας Κίνου θα αποδεχτεί τη μοιραία σχέση του με το τραγούδι.

Ακούστε το «Είσαι ένα πάθος» σε στίχους και μουσική του Αντρέα Κίνου στο επίσημο κανάλι του στο YouTube στο ακόλουθο link


 
 
και ακολουθήστε τη σελίδα του στο Instagram   Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.  



Από το Blogger.