«Déjà Vu»: Η Έλενα Παπαρίζου επιστρέφει με μια συνεργασία – έκπληξη!

 



Ένα καινούργιο τραγούδι θα μας χαρίσει η Έλενα Παπαρίζου ως δώρο Χριστουγέννων.
Η Έλενα Παπαρίζου επιστρέφει με μια ανατρεπτική πρόταση.
Ενώ συνεχίζεται η επιτυχία του τραγουδιού της «Σε Ξένο Σώμα», η Ελληνίδα ντίβα της pop ανακοίνωσε μέσα από τους λογαριασμού της στα κοινωνικά δίκτυα την κυκλοφορία ενός ολοκαίνουργιου single.
Το νέο τραγούδι της θα έχει τον τίτλο «Déjà Vu» και θα κυκλοφορήσει εγκαίρως για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Στο «Déjà Vu» συμμετέχει η ανερχόμενη ράπερ Marseaux.
«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για αυτή τη συνεργασία με αυτό το υπερταλαντούχο πλάσμα», έγραψε η Έλενα Παπαρίζου στο Instagram, δημοσιεύοντας με κοινή φωτογραφία της με τη Marseaux στο στούντιο.
Σύμφωνα με την ανάρτηση της αγαπημένης τραγουδίστριας, το «Déjà Vu» θα φέρει τις υπογραφές των στενών συνεργατών της Arcade και του Solmeister.
Το «Déjà Vu» θα διαδεχθεί για την Έλενα Παπαρίζου την επιτυχία «Σε Ξένο Σώμα», σε μουσική των Arcade και Padé και σε στίχους των Arcade και Ρενέ, που βρίσκεται σταθερά τις τελευταίες εβδομάδες στο No. 3 του Ελληνικού Airplay Chart της IFPI.
Το single «Déjà Vu» θα κυκλοφορήσει από τη Minos EMI / Universal την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου.
Παράλληλα η coach του «The Voice of Greece» βάζει τις τελευταίες πινελιές στη νέα δισκογραφική δουλειά της με τίτλο «Αποχρώσεις» που αναμένεται σύντομα.




Από το Blogger.