Αντώνης Ρέμος για παραμονή Πρωτοχρονιά: Έχουμε ετοιμάσει ένα εξαιρετικό πρόγραμμα στο ΜEGA

 


Ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε για την επιλογή της Ρούλας Κορομηλά για το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, αλλά και για τη δική του συμμετοχή στο πλάι της

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη μίλησε ο τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος για το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, όπου θα τραγουδήσει σε ένα μοναδικό πάρτι γεμάτο μουσική και πολλές εκπλήξεις στο MEGA, «Πρωτοχρονιά στο MEGA με τον Αντώνη Ρέμο και τη Ρούλα Κορομηλά».

Ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε για την επιλογή της Ρούλας Κορομηλά για το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, αλλά και για τη δική του συμμετοχή στο πλάι της.

Εξέφρασε τη χαρά του για αυτή τη συνεργασία, αλλά και για την πρώτη του συμμετοχή στο «Σπίτι με το MEGA». Μίλησε για τους καλεσμένους της βραδιάς και υποσχέθηκε πολλές εκπλήξεις.

«Θεωρώ ότι το MEGA και η Ρούλα είναι δύο πράγματα και δύο ονόματα που είναι συνυφασμένα και είναι ταυτισμένα στις ψυχές μας. Από τη στιγμή που γίνεται επανεκκίνηση του MEGA έπρεπε -και ήταν σωστή η απόφαση και της ίδιας και της παραγωγής- να γίνει η επανεκκίνηση και των δύο. Χαίρομαι που είμαι και εγώ στη παρέα. Έρχονται όλες αυτές οι αναμνήσεις και νομίζω ότι ήρθε η ώρα να δώσουμε στον κόσμο αυτή την ιδέα, την χαρά και την συνύπαρξη που υπήρχε όταν ήταν η Ρούλα στο MEGA. Τώρα περισσότερο από ποτέ γιατί έχουμε ανάγκη από πραγματική παρέα μέσα σε όλα αυτά τα πράγματα που βιώνουμε και μέσα σε αυτές τις δύσκολες καταστάσεις» ανέφερε η Αντώνης Ρέμος για την επιλογή της αγαπημένης παρουσιάστριας για την συγκεκριμένη βραδιά.

Ο ίδιος τόνισε ότι δεν χρειάστηκε να προσπαθήσει πολύ για να την πείσει. «Χαίρομαι γιατί η Ρούλα στο άκουσμα του εορταστικού προγράμματος δεν χρειάστηκε δεύτερη σκέψη για να πειστεί και την ευχαριστώ πολύ. Εγώ οφείλω πάντα να σέβομαι και να αγαπάω τους ανθρώπους που γνωρίζω στην πορεία μου. Είναι πάνω από 20 χρόνια η πρώτη μας συνάντηση. Ότι έχει αξία από το παρελθόν πρέπει να το φέρνουμε στο τώρα για να βλέπουν και οι νεότεροι ότι υπήρχε και εκείνη η τηλεόραση. Έτσι μεγαλώσαμε και καλό είναι να μεγαλώσουν και οι νέες γενιές με αυτά που έχουν αξία από το παρελθόν» δήλωσε ο ίδιος στην κάμερα του MEGA.

Ο Αντώνης Ρέμος αναφέρθηκε ακόμα και στην δική του πρώτη εμφάνιση στο «Σπίτι με το  MEGA». «Με αγχώνει λίγο αυτό γιατί νιώθω ότι γίνομαι ο τραγουδιστής της καραντίνας. Θα λέει ο κόσμος ‘όποτε βλέπουμε τον Ρέμο στην τηλεόραση πρέπει να μείνουμε σπίτι» είπε ο ίδιος φανερά αστειευόμενος. «Χαίρομαι γιατί μετά από εκείνη την εκπομπή το πρόγραμμα μεγάλωσε και ο κόσμος έχει πια συντροφιά πολλά βράδια μουσική στο MEGA» συμπλήρωσε ο τραγουδιστής.

Όσον αφορά στους καλεσμένους o Αντώνης Ρέμος αποκάλυψε ότι θα είναι αριθμητικά όσοι πρέπει αλλά και συναισθηματικά αυτοί που πρέπει. «Θα υπάρχουν πρόσωπα και από το χώρο της ενημέρωσης και ηθοποιοί και αθλητές. Θα έχουμε συνδέσεις με την Ελλάδα και το εξωτερικό και πολλές ακόμα εκπλήξεις. Είμαι πολύ ευτυχισμένος για την ομάδα παραγωγής του MEGA. Δούλεψαν όλοι πάρα πολύ. Έχουμε ετοιμάσει ένα εξαιρετικό πρόγραμμα και πιστεύω ότι θα το απολαύσει ο κόσμος. Θα δώσουμε ραντεβού όλοι στο MEGA. Εμείς θα είμαστε η μουσική παρέα, βάλτε εσείς τη φυσική παρέα. Να αλλάξουμε το χρόνο, να έχουμε όλοι μια καλή καινούργια χρονιά όπως παλιά».


Από το Blogger.