Ο Γιώργος Αλκαίος επιστρέφει στα δρώμενα με ένα ιδιαίτερο project!

 


Ο Γιώργος Αλκαίος επιστρέφει το 2021 στα καλλιτεχνικά δρώμενα ύστερα από δέκα χρόνια απουσίας του.

Με αφορμή τα 50 του χρόνια το γιορτάζει με μία πολυσυλλεκτική πρόταση με τίτλο «ΠΡΟΜΝΗΣΙΑ».

Η «ΠΡΟΜΝΗΣΙΑ» αποτελείται από τέσσερα μέρη. Ένα ντοκιμαντέρ, για το πώς ο ίδιος βίωσε τα μέχρι τώρα πενήντα χρόνια ζωής του, μουσικά, προσωπικά, επαγγελματικά και συναισθηματικά.

Σε δική του αφήγηση, μοντάζ, κείμενα και εκτέλεση με αδημοσίευτο προσωπικό υλικό και σκέψεις που πλέον στις μέρες μας δεν ακούγονται «ξένες'», όπως θα ακούγονταν πριν κάποια χρόνια.

Μέσα από το ντοκιμαντέρ θα δούμε και θα ακούσουμε το ομότιτλο νέο του άλμπουμ με δέκα νέα τραγούδια, τα οποία εδώ και σχεδόν δύο χρόνια γράφει και ενορχηστρώνει, με μουσικούς από όλο τον κόσμο μέσω διαδικτύου, φέρνοντας πιο κοντά συνεργασίες που στο παρελθόν θα φάνταζαν απίθανες!

Μέσα στο project «ΠΡΟΜΝΗΣΙΑ» θα περιλαμβάνονται και άλλα δύο νέα ορχηστρικά άλμπουμ «ZERO» και «MY UTOPIA» με το καθένα να έχει τη δική του σημασία.

Το ''ZERO'' είναι ένα άλμπουμ που μας ταξιδεύει μουσικά στο σημείο μηδέν που έχει φτάσει ,πλέον, ο πλανήτης και ο άνθρωπος. Το ''MY UTOPIA'' είναι ένα άλμπουμ βασισμένο και σχεδιασμένο με μουσικές συχνότητες σύμφωνα με την θεωρία του Νίκολα Τέσλα , που βοηθούν την ανθρώπινη φύση μας να έρθει σε αρμονία με το γύρω μας αλλά κυρίως με το μέσα μας.

Η «ΠΡΟΜΝΗΣΙΑ» θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021 σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες καθώς και σε περιορισμένο αριθμό βινυλίων.

Μείνετε συντονισμένοι στο επίσημο κανάλι του Γιώργου Αλκαίου καθώς πριν την επίσημη κυκλοφορία και κατά την διάρκεια του 2021 θα ανεβαίνουν βίντεο και backstage της παραγωγής της «ΠΡΟΜΝΗΣΙΑ».



Από το Blogger.