Γιάννης Πάριος | Δώρισε δύο κλίνες ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Μεταξά! (εικόνες)

 


Σε μία αξιέπαινη πρωτοβουλία προχώρησε ο Γιάννης Πάριος με αφορμή την πρόσφατη κυκλοφορία του διπλού άλμπουμ «Αχ Αγάπη… Αχ Ερώτα», θέτοντας τη μουσική του στην υπηρεσία του κοινωνικού συνόλου!

Ο Γιάννης Πάριος έκανε πράξη την υπόσχεσή του να προσφέρει τα έσοδα από τις πωλήσεις της νέας δισκογραφικής δουλειάς του για την παραχώρηση κλινών ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Μεταξά στον Πειραιά.

Την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου, παραδόθηκαν και τοποθετήθηκαν στο νοσοκομείο οι δύο κλίνες ΜΕΘ, δωρεά των Γιάννη Πάριου, ΜΕΒΓΑΛ, Minos EMI / Universal, Real News και E.Δ.Ε.Μ.

Το παρών έδωσαν ο ίδιος ο Γιάννης Πάριος, η Μαργαρίτα Μάτσα – Διευθύνουσα Συμβούλος της Minos EMI / Universal, ο Δημήτρης Παπαδάτος – διευθυντής πωλήσεων δικτύου Ελλάδος της εταιρείας ΜΕΒΓΑΛ, ο Βαγγέλης Σπάρταλης – Γενικός Διευθυντής του Oμίλου Real Group, ο Χαράλαμπος Τουμπέκης – διοικητής του νοσοκομείου και ο Σαράντης Ευσταθόπουλος – υποδιοικητής του νοσοκομείου.


Έτσι ολοκληρώθηκε η συγκινητική πρωτοβουλία του Γιάννη Πάριου να προσφέρει τα έσοδα από το νέο του διπλό άλμπουμ «Αχ Αγάπη… Αχ Ερώτα» υπέρ του Εθνικού Συστήματος Υγείας με την υποστήριξη των χορηγών που προαναφέρθηκαν.

Ευχόμαστε υγεία σε όλους τους συνανθρώπους μας και χαιρετίζουμε την χειρονομία όλων όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της!



Από το Blogger.