Αναστάσιος Κώνστας | Κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι ''Ψέματα θα πω''

 


H Real Music σας παρουσιάζει τον Αναστάσιος Κώνστα με το πρώτο δισκογραφικό του βήμα που τιτλοφορείται ‘’Ψέματα θα πω’’ σε στίχους Πέτρου Βασιλειάδη και μουσική Χρήστου Λιβέρη.

Η ενασχόληση του με την μουσική ξεκίνησε σε πολύ μικρή ηλικία. Μόλις 10 ετών με μια κιθάρα άρχισε η πρώτη του επαφή με την μουσική ενώ 20 χρονών αποφοίτησε  από το ωδείο του Νίκου Σκαλκώτα. Παράλληλα  παρακολουθεί μαθήματα χορού στη σχολή της Gene Kelly από όπου βραβεύεται και παίρνει υποτροφία. Αυτό ήταν και το ερέθισμα για να ξεκινήσει επαγγελματικά με το τραγούδι αρχίζοντας από το όμορφο νησί  της Ρόδου να συνεργάζεται με τους Άντζελα Δημητρίου, Θέμη Αδαμαντίδη, Στάθη Ξένο Στέλιο Διονυσιου και με άλλους αξιόλογους καλλιτέχνες. Στην συνέχεια η σταδιοδρομία του συνεχίζεται στην Αθήνα όπου εμφανίζεται σε πολλά κέντρα διασκέδασης δίπλα σε επώνυμους καλλιτέχνες όπως Πίτσα Παπαδόπουλου, Βαγγέλη Κονιτόπουλο,  Γιάννη Βασιλείου κ.α.

Πλέον στην πιο ώριμη φάση της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας κάνει και το δισκογραφικό του ντεμπούτο με το τραγούδι ‘’Ψέματα θα πω’’ μία ερωτική μπαλάντα που ήδη έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές.





Από το Blogger.