Η Κατερίνα Λιόλιου ξεχνά «Τα Συνηθισμένα» με νέο τραγούδι και music video

 


Η Κατερίνα Λιόλιου, μία από τις πιο ταλαντούχες και εντυπωσιακές τραγουδίστριες της νεότερης γενιάς, κυκλοφορεί τη νέα της επιτυχία και μας κάνει να ξεχάσουμε «Τα Συνηθισμένα».

Με τη σαγηνευτική χροιά της, η Κατερίνα Λιόλιου ερμηνεύει μία δυνατή αισθαντική μπαλάντα για όλα εκείνα που μένουν πίσω όταν ένας έρωτας έχει τελειώσει για τον έναν από τους δύο, βασισμένο σε αληθινή ιστορία.

«Πότε θα γυρίσεις, πρέπει να απαντήσεις / Όλο μου τον κόσμο άλλαξα για σένα / Πότε θα γυρίσεις, έλα μην αργήσεις / Κι αν ρωτάς τι κάνω κι αν ρωτάς για μένα…», τραγουδά η Κατερίνα Λιόλιου και συνεχίζει: «Τα συνηθισμένα, τα συνηθισμένα / Όλα είναι ίδια αν δεν είσαι εδώ / Τα συνηθισμένα μακριά από σένα / Πέθαινα απόψε να σε ξαναδώ».

Η μουσική του τραγουδιού ανήκει στον Χρήστο Σαντικάι και τους στίχους έχει γράψει ο Γρηγόρης Βαξαβανέλης.

«Τα Συνηθισμένα» συνοδεύονται από ένα κινηματογραφικό music video, που σκηνοθέτησε ο Γιώργος Μπενιουδάκης.

Η Κατερίνα Λιόλιου και ο συμπρωταγωνιστής της, το διεθνές μοντέλο και παρουσιαστή Στηβ Μιλάτο, μας μεταφέρουν και με εικόνα τα βαθιά συναισθήματα του τραγουδιού.

Το single «Τα Συνηθισμένα» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες από τη Minos EMI, a Universal Music Company.



Από το Blogger.