Νίκος Απέργης «Για Όλα Ικανοί» Το video με το δυνατό μήνυμα για το ζήτημα της συνεπιμέλειας



 Ο Νίκος Απέργης παρουσιάζει το music video «Για Όλα Ικανοί» και, μέσα από την ερμηνεία του και την εικόνα, θίγει το ζήτημα της συνεπιμέλειας των παιδιών χωρισμένων γονιών, ενός από τα πιο φλέγοντα θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.


Το music video «Για Όλα Ικανοί», σε επιμέλεια Θεόφιλου Μαλαχία, έχει ως αρωγό στο δυνατό του μήνυμα τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Ενεργοί Μπαμπάδες για τα Δικαιώματα του Παιδιού», που αγωνίζεται για την αναμόρφωση του οικογενειακού δικαίου στον τομέα που αφορά την επιμέλεια μετά το διαζύγιο. Οι «Ενεργοί Μπαμπάδες για τα Δικαιώματα του Παιδιού» ζητούν να αλλάξει το νομοθετικό πλαίσιο που ισχύει στη χώρα μας εδώ και 40 χρόνια και δίνει την επιμέλεια στον ένα μόνο γονέα, στο 90% των περιπτώσεων στη μητέρα και να δίνεται η επιμέλεια από κοινού και στους δύο γονείς παρά το χωρισμό τους.


Κοινωνικά ευαισθητοποιημένος και δραστήριος, ο Νίκος Απέργης, ο ταλαντούχος καλλιτέχνης με τις δυνατές ερμηνείες και τις αμέτρητες sold out live εμφανίσεις, θέτει, για ακόμα μία φορά, τη μουσική του στην υπηρεσία ενός καλού σκοπού. 


Το τραγούδι «Για Όλα Ικανοί», σε μουσική Θέμη Καραμουρατίδη και στίχους Οδυσσέα Ιωάννου κυκλοφόρησε το 2017, ως τραγούδι των τίτλων αρχής της ταινίας «Τζαμάικα» με πρώτο ερμηνευτή τον Χρήστο Μάστορα. Αποτελώντας ένα από τα αγαπημένα του τραγούδια, ο Νίκος Απέργης το παρουσίασε στο κοινό με τον δικό του μοναδικό τρόπο, τόσο σε live εμφανίσεις του, όσο και μέσα από το πρόσφατο «Νίκος Απέργης Unplugged» που κυκλοφορεί από την Panik Platinum σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα. 


Δείτε το music video:




Από το Blogger.