Σάκης Ρουβάς: Τραγούδησε στο «The Voice» το νέο single «Υπεράνθρωπος»

 


Μια ευχάριστη έκπληξη επιφύλαξε στο τηλεοπτικό κοινό ο Σάκης Ρουβάς.

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ τραγούδησε ζωντανά στη σκηνή του «The Voice of Greece» κατά τη διάρκεια του δεύτερου και τελευταίου επεισοδίου για τα live Cross Battles, το βράδυ της Παρασκευής 29 Ιανουαρίου, το νέο τραγούδι του με τίτλο «Υπεράνθρωπος» που κυκλοφόρησε εκείνη την ημέρα από τη Minos EMI / Universal στις ψηφιακές πλατφόρμες.

Το «Υπεράνθρωπος» αποτελεί το πρώτο δείγμα της συνεργασίας του Σάκη Ρουβά με τον Φοίβο και του ολοκληρωμένου άλμπουμ που ετοιμάζουν μαζί, 19 χρόνια μετά την πρώτη τους δισκογραφική συνάντηση.

Ο Σάκης Ρουβάς παρουσίασε αποκλειστικά στο «The Voice of Greece» το νέο τραγούδι του και παρέσυρε τους τηλεθεατές σε ένα χειμερινό σκηνικό με την ερμηνεία του.

«Υπεράνθρωπος»: Σάκης Ρουβάς και Φοίβος αποκαλύπτουν τη συνεργασία τους

Πριν επιστρέψει στην καρέκλα του coach για τη συνέχεια του διαγωνιστικού μέρους των Cross Battles, ο δημοφιλής καλλιτέχνης μίλησε στην παρουσιάστρια Δούκισσα Νομικού για το νέο τραγούδι, τη συνεργασία του με τον Φοίβο και τη δισκογραφική δουλειά που ηχογραφούν.

«Έχουμε ζήσει μαζί με τον Φοίβο πάρα πολλά πράγματα πριν από 20 χρόνια και ξαναβρισκόμαστε τώρα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος γιατί η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία 10 χρόνια δεν έχω κάνει άλμπουμ», σχολίασε.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για το πρώτο άλμπουμ που κάνω μετά από 10 χρόνια και χαίρομαι πάρα πολύ που το έκανα με τον Φοίβο», πρόσθεσε ο Σάκης Ρουβάς.



Από το Blogger.