Η Νατάσα Θεοδωρίδου ερμηνεύει το τραγούδι της σειράς «Έξαψη»

 


Η Νατάσα Θεοδωρίδου αναλαμβάνει ένα ρόλο – έκπληξη στη νέα σειρά «Έξαψη» του Mega.

Όπως έγινε γνωστό, η καταξιωμένη ερμηνεύτρια  του σύγχρονου λαϊκού τραγουδιού θα ερμηνεύσει με τη μοναδική φωνή της ένα νέο τραγούδι που θα ντύσει τους τίτλους αρχής της δραματικής σειράς.

Το τραγούδι φέρει τον ίδιο τίτλο με τη σειρά «Έξαψη» και έχει την υπογραφή του πολύπλευρου τραγουδιστή και δημιουργού Πέτρου Ιακωβίδη.

Μετά την καλοκαιρινή επιτυχία «Παραδόθηκα Σε Σένα», που γνώρισε μεγάλη απήχηση στις προτιμήσεις του κοινού και των ραδιοφώνων, η Νατάσα Θεοδωρίδου εμπιστεύεται για ακόμα μια φορά το πηγαίο ταλέντο του Πέτρου Ιακωβίδη και το αποτέλεσμα μαρτυρά την εξαιρετική χημεία μεταξύ των δύο αγαπημένων καλλιτεχνών.

Μία δυνατή πρόγευση από το τραγούδι της σειράς «Έξαψη» μπορούμε να πάρουμε μέσα από ένα βίντεο διάρκειας ενός λεπτού που δόθηκε στη δημοσιότητα από το Mega.

Στο βίντεο, η Νατάσα Θεοδωρίδου ερμηνεύει το τραγούδι στο στούντιο και τα πλάνα της συνδυάζονται με σκηνές από τη σειρά, ένα δυνατό ερωτικό δράμα με έντονο αστυνομικό στοιχείο που προβάλλεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21:00.

«Έξαψη παντού όταν σε βλέπω, γίνεσαι αφόρητη κραυγή… Χάνει ο έρωτας πνοή, κλείνει ο κύκλος, μια ζωή κι όλα αρχίζουν πάλι από την αρχή…», τραγουδά η Νατάσα Θεοδωρίδου, με τον Πέτρο Ιακωβίδη να τη συνοδεύει στα φωνητικά.

Το τραγούδι θα κάνει το ντεμπούτο του στη σειρά τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου.

Στη σειρά «Έξαψη» πρωταγωνιστούν οι Τάσος Νούσιας, Ιωάννα Παππά, Αναστασία Παντούση, Νίκος Πουρσανίδης, Κωνσταντίνος Κάππας, Γιούλικα Σκαφιδά, Κίμων Κουρής, Σοφία Μανωλάκου, Λουκία Πιστιόλα και Νίκος Νικολάου.

Το σενάριο υπογράφει η Τίνα Καμπίτση και τη σκηνοθεσία ο Βασίλης Τσελεμέγκος.

Από το Blogger.