Το μήνυμα “έκπληξη” του Πουνέντη στην Κέλλυ Κελεκίδου μέσω της εκπομπής του Ν.Μετεβελή – ” ΌΛΑ παίζουν”



 Η πολυαναμενόμενη επιστροφή είναι πλέον γεγονός! Ο Νίκος Μετεβελής επέστρεψε πιο δυναμικά από ποτέ στο Κανάλι20 88.6fm με την εκπομπή ” Όλα παίζουν” με Αγαπημένους καλλιτέχνες.

Η ταλαντούχα και αγαπημένη τραγουδίστρια Κέλλυ Κελεκίδου μίλησε την Παρασκευή 19/02 στην εκπομπή ” ΌΛΑ παίζουν” με τον Νίκο Μετεβελή στον ραδιοφωνικό σταθμό Καναλι20 88,6 fm.

Ωστόσο μιλάει για όλα! Για το νέο τραγούδι της, το υπέροχο ζεϊμπέκικο που της έγραψε ο Σταμάτης Κραουνάκης! “Βασανίζομαι”! για τη ζωή της με τον Νίκο Κουρκούλη, για τις συνεργασίες τις, πως βιώνει την καραντίνα, ενώ κάνει και.. αποκαλύψεις!

Βέβαια η ανατρεπτική εκπομπή επιφύλασσε μια ωραία έκπληξη στην Κέλλυ Κελεκίδου με ένα μήνυμα από τον κουμπάρο της και δημοφιλή ραδιοφωνικό παραγωγό τον Μάκη Πουνέντη στον αέρα της εκπομπής.

Με μεγάλη χαρά η Κελεκίδου σχολίασε: « Το αγόρι μου και αν σου πω στα τόσα χρόνια, με τον Μάκη έχουμε μια φιλία ,πρώτα απ΄ όλα είναι και κουμπάρος μου με την Ελένη Μενεγάκη μας πάντρεψαν με τον Νίκο, αλλά είναι και μια φιλία με τον Μάκη που μπορεί να μετράει δεκαπέντε χρόνια . Έχει δοκιμαστεί πάρα πολύ η σχέση μας και δεν σου κρύβω πως είναι η πρώτη φορά που ακούω τον Μάκη να μιλάει για εμένα , πόσο καιρό ήθελα να ακούσω κάτι από το στόμα του δημόσια, γιατί όταν βρισκόμαστε μαζί δεν μιλάμε ποτέ για το πόσο με Αγαπάει!! »

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:



Από το Blogger.