Η Έλενα Παπαρίζου παρουσιάζει το music video του «Δεν Επέστρεψα»

 


Η Έλενα Παπαρίζου μοιράζεται το επόμενο music video από το #ProjectApohrosis.

Η Ελληνίδα ντίβα της pop συνοδεύει την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ της «Αποχρώσεις» με οκτώ μουσικά βίντεο για τα ισάριθμα οκτώ καινούργια τραγούδια του δίσκου.

Αυτό είναι το #ProjectApohrosis, το οποίο ξεκίνησε με το music video του νέου single «Deja Vu» με τη συμμετοχή της Marseaux και συνεχίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα με το video για τη συναισθηματική μπαλάντα «Αναμονή».

Αυτή τη φορά η Έλενα Παπαρίζου παρουσιάζει το μουσικό βίντεο για το τραγούδι «Δεν Επέστρεψα» από το νέο άλμπουμ της «Αποχρώσεις», που κυκλοφόρησε από τη Minos EMI / Universal Music στις 29 Ιανουαρίου.

Το «Δεν Επέστρεψα» πλαισιώνεται υπέροχα από τη μοναδική ερμηνεία της Έλενας Παπαρίζου, τη δυναμική μουσική του Δημήτρη Ξυπολιά και τους αφοπλιστικά ειλικρινείς στίχους του Βαγγέλη Κωνσταντινίδη.

Τη μουσική παραγωγή του τραγουδιού έχουν φροντίσει οι ARCADE.

«Δεν επέστρεψα ποτέ απ’ την αγάπη σου / Νιώθω μέσα μου ακόμα την ανάγκη σου / Δεν επέστρεψα λεπτό από το τέρμα σου / Ό,τι χάδι είχα ξόδεψα στο δέρμα σου», τραγουδά η Έλενα Παπαρίζου.

Τα νέα μουσικά βίντεο του #ProjectApohrosis θα δημοσιεύονται στο επίσημο κανάλι της Έλενας Παπαρίζου στο YouTube κάθε Δευτέρα και Πέμπτη.

Τη σκηνοθεσία του #ProjectApohrosis έχει αναλάβει ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος.



Από το Blogger.