Έλενα Παπαρίζου: Στα κόκκινα για το music video του «Για Ποια Αγάπη»

 


Η Έλενα Παπαρίζου προσθέτει ακόμα ένα κομμάτι στο παζλ του #ProjectApohrosis παρουσιάζοντας το music video του τραγουδιού «Για Ποια Αγάπη».

Με αφορμή την κυκλοφορία της νέας δισκογραφικής δουλειάς της με τίτλο «Αποχρώσεις», η Ελληνίδα ντίβα της pop ετοίμασε οκτώ μουσικά βίντεο για να συνοδεύσουν τα αντίστοιχα οκτώ καινούργια τραγούδια του άλμπουμ.

Τη σκηνοθεσία του #ProjectApohrosis έχει αναλάβει ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος.

Μετά το «Αναμονή», το «Δεν Επέστρεψα» και το «Μια Σταγόνα Αμαρτία», το επόμενο κεφάλαιο του #ProjectApohrosis γράφεται με το music video για το «Για Ποια Αγάπη», ένα μελωδικό τραγούδι που συνδυάζει διαφορετικά ηχοχρώματα.

Η μουσική και οι στίχοι του τραγουδιού ανήκουν στην ταλαντούχα ομάδα των ARCADE, ακρογωνιαίος λίθος του άλμπουμ «Αποχρώσεις».

«Για ποια αγάπη μου μιλάς; Με ποιον εφήμερο έρωτα απόψε με σκοτώνεις; Για ποια αγάπη μου μιλάς; Και την αγάπη που σ’ αγάπησε τελειώνεις;», αναρωτιέται η Έλενα Παπαρίζου στο ρεφρέν του τραγουδιού.

Υπενθυμίζεται ότι τα νέα μουσικά βίντεο του #ProjectApohrosis δίνονται στη δημοσιότητα κάθε Δευτέρα και Πέμπτη.

Το «Για Ποια Αγάπη» έρχεται στις οθόνες λίγο μετά την πρώτη νίκη της Έλενας Παπαρίζου ως coach στο «The Voice of Greece».

Το άλμπουμ «Αποχρώσεις» της Έλενας Παπαρίζου κυκλοφορεί στα δισκοπωλεία και στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από τη Minos EMI, a Universal Music Company.



Από το Blogger.