Σάκης Ρουβάς: Δείτε το video clip για το νέο τραγούδι «Υπεράνθρωπος»

 


Ο Σάκης Ρουβάς αποκαλύπτει το μοναδικό music video για το νέο τραγούδι του «Υπεράνθρωπος» με την υπογραφή του Φοίβου.

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ και ο δημιουργός των επιτυχιών ένωσαν τις δυνάμεις τους δύο δεκαετίες μετά την τελευταία συνεργασία τους και συναντήθηκαν ξανά στο στούντιο για να ετοιμάσουν μια ολοκαίνουργια δισκογραφική δουλειά.

Πρώτα δείγμα αυτής της κορυφαίας καλλιτεχνικής συνύπαρξης είναι η δυνατή ερωτική μπαλάντα «Υπεράνθρωπος», ένα από τα τραγούδια που ξεχωρίζουν από την πρώτη ακρόαση.

Η μουσική και οι στίχοι του Φοίβου δίνουν στον Σάκη Ρουβά το έδαφος να δείξει την τελευταία εκδοχή του εαυτού του και να παρουσιαστεί πιο ώριμος και πιο ολοκληρωμένος, με το ύφος της ερμηνείας του να παραμένει γνώριμο.

Ο Σάκης Ρουβάς παρουσίασε μάλιστα για πρώτη φορά το «Υπεράνθρωπος» στη σκηνή του «The Voice of Greece» με ένα συναισθηματικό performance.


Αν και ο Σάκης Ρουβάς έχει αποδείξει κατά τη διάρκεια των τριάντα ετών της καριέρας του ότι είναι «Υπεράνθρωπος», αναλαμβάνοντας συνεχώς νέα πεδία εξερεύνησης, το νέο τραγούδι του στέλνει ένα διαφορετικό μήνυμα.

«Μια ανηφόρα είναι η ζωή, ήρθες από πάνω και εσύ και ο σταυρός μου ασήκωτος είναι κι ούτε υπεράνθρωπος είμαι, ένα απλό ανθρωπάκι είμαι μόνο, που λυγάει στον πόνο», τραγουδά ο Σάκης Ρουβάς.

Το νέο τραγούδι του Σάκη Ρουβά μεταφέρεται στις οθόνες μας με ένα κινηματογραφικό music video που γυρίστηκε στις πανέμορφες Αλυκές Μεσολογγίου υπό τη σκηνοθετική διεύθυνση του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου.

Το single «Υπεράνθρωπος» κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.Από το Blogger.