Νατάσα Θεοδωρίδου: Το τραγούδι τίτλων της σειράς «Έξαψη» κυκλοφορεί – Δείτε το video

 


Η Νατάσα Θεοδωρίδου κυκλοφορεί επίσημα το τραγούδι τίτλων της τηλεοπτικής σειράς «Έξαψη».

Η καταξιωμένη ερμηνεύτρια ντύνει με την αισθαντική χροιά της ένα ερωτικό λαϊκό τραγούδι και παρασύρει τους ακροατές σε μαγικά μουσικά μονοπάτια, όπως μόνο εκείνη ξέρει.

Το single «Έξαψη» επενδύει μουσικά τους τίτλους αρχής της ομώνυμης τηλεοπτικής σειράς, που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του Mega κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21:00.

Τη μουσική του τραγουδιού υπογράφει ο πολύπλευρος τραγουδιστής και δημιουργός Πέτρος Ιακωβίδης.

Μετά την καλοκαιρινή επιτυχία «Παραδόθηκα Σε Σένα», που γνώρισε μεγάλη απήχηση στις στο κοινό και στα ελληνικά ραδιόφωνα, η Νατάσα Θεοδωρίδου εμπιστεύεται για ακόμα μια φορά το πηγαίο ταλέντο του Πέτρου Ιακωβίδη και το αποτέλεσμα μαρτυρά την εξαιρετική χημεία μεταξύ των δύο αγαπημένων καλλιτεχνών.

Στους στίχους του τραγουδιού συναντάμε ένα όνομα έκπληξη, αυτό του γνωστού επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος εξωτερικεύει μία από τις άγνωστες πτυχές της προσωπικότητάς του.

Το τραγούδι τίτλων της σειράς «Έξαψη» αποκτά εικόνα με ένα υπέροχο music video που γυρίστηκε στον επιβλητικό χώρο του ιστορικού Δημοτικού Θέατρου Πειραιά υπό τη σκηνοθεσία Αλέξανδρου Κωστελίδη / Bodega Visuals. Τα πλάνα της Νατάσας Θεοδωρίδου συνδυάζονται με σκηνές από τη δραματική σειρά του Mega.

Κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από τη Heaven Music.




Από το Blogger.