Ιωάννα Γεωργακοπούλου: Η νικήτρια του «The Voice of Greece» στο δυναμικό της Minos EMI / Universal

 


Η Minos EMI / Universal, η μεγαλύτερη δισκογραφική εταιρεία της χώρας, υποδέχεται στο δυναμικό της τη νικήτρια του «The Voice of Greece», Ιωάννα Γεωργακοπούλου.

Η 19χρονη τραγουδίστρια από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου καθήλωσε τους τηλεθεατές με τις μοναδικές τις ερμηνείες τη βραδιά του τελικού στα τραγούδια «Love Is A Lie», «Lovely» και «It’s A Man’s World».

Η Ιωάννα Γεωργακοπούλου αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια του τελευταίου κύκλου του δημοφιλούς talent show, έχοντας συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους του κοινού.


Οι τρεις εμφανίσεις της Ιωάννας Γεωργακοπούλου στον τελικό βρίσκονται μάλιστα στα trending videos του YouTube, έχοντας συγκεντρώσει πάνω από 400.000 προβολές.

Όλα τα βίντεο από τη συμμετοχή της στο «The Voice of Greece» ξεπερνούν συνολικά τις 2.000.000 προβολές.

Λίγο μετά τη νίκη της, η Ιωάννα Γεωργακοπούλου δήλωσε συγκινημένη στα social media του «The Voice of Greece» και ευχαρίστησε όλον τον κόσμο για την στήριξή του.

Επίσης η coach Έλενα Παπαρίζου ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δηλώνοντας υπερήφανη και για τα δύο κορίτσια της ομάδας της που έφτασαν στους δύο φιναλίστ του τελικού.

Από το Blogger.