«Απόψε Πετάς» με τους Zante Dilemma

 


Οι Zante Dilemma επιστρέφουν δισκογραφικά με το νέο τους single «Απόψε Πετάς», συνθέτοντας μια υπέροχη και έντονα ρυθμική μπαλάντα, με σκοπό να μας υπενθυμίσουν, μετά από πολύ καιρό απουσίας, όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που έχουν κάνει τόσο αγαπητό τον ήχο τους στο ελληνικό κοινό.

Τους Zante Dilemma (Δίλημμα στη Ζάκυνθο), τους γνωρίσαμε μέσα από τη μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία τους στο τραγούδι «Χριστίνα».

Αφού κατέκτησε το ελληνικό airplay, το τραγούδι ταξίδεψε και στο εξωτερικό με αγγλόφωνη εκδοχή του, η οποία κυκλοφόρησε από τη Warner Music Scandinavia σε όλα τα σκανδιναβικά κράτη και τη Γερμανία και συμπεριλήφθηκε σε επιτυχημένες συλλογές με μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας δισκογραφίας.

Έκτοτε ακολούθησαν για τους Zante Dilemma τρία επιτυχημένα albums και πολλά singles.

Με το «Απόψε Πετάς» μας παρουσιάζουν και μας προτείνουν μια νέα δημιουργική τους πλευρά, που με το πρώτο άκουσμα σε αγκαλιάζει με φως και σε παρακινεί να αφήσεις όλα αυτά που σε βαραίνουν για να προχωρήσεις στην προσωπική σου ευτυχία.

«Απόψε Πετάς» με τους Zante Dilemma και τις αιθέριες μελωδικές τους γραμμές, την χαρακτηριστική παθιασμένη ερμηνεία του Κώστα Εφέπουλου και την έμφυτη αισιοδοξία τους σε αυτό που λέμε ευτυχία.

Κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα από την Plus Rec με τη διανομή της Panik Records.Από το Blogger.