Καίτη Γαρμπή και Διονύσης Σχοινάς ενώνουν τις φωνές τους σε ένα ντουέτο «Ατόφιο Χρυσάφι»

 


Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς ενώνουν για ακόμα μία φορά τις φωνές τους και παρουσιάζουν σε νέα εκδοχή τη μεγάλη και διαχρονική επιτυχία «Ατόφιο Χρυσάφι».

Το «Ατόφιο Χρυσάφι», σε μουσική και στίχους του Φοίβου, κυκλοφόρησε το 1994 στον ομότιτλο δίσκο της Καίτης Γαρμπή που έγινε διπλά πλατινένιος και αποτελεί μια από τις αμέτρητες επιτυχίες.

Ο Κώστας Λαϊνάς διασκευάζει ενορχηστρωτικά το «Ατόφιο Χρυσάφι» και το φέρνει στο σήμερα με ήχο των ‘80s, ένα από τα μεγαλύτερα trends στην παγκόσμια μουσική, κάνοντάς το ακόμα πιο δυναμικό και έντονο.

Το ντουέτο της Καίτης Γαρμπή και του Διονύση Σχοινά ήδη έχει αγαπηθεί από το κοινό και έχει ξεχωρίσει στο ραδιόφωνα της χώρας, έχοντας κάνει είσοδο στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart.

«Μια καρδιά από ατόφιο χρυσάφι, που αφήνεις να πάει στράφι, μια καρδιά που όλο πληγώνεις κι όταν δεν τη θες και τη διώχνεις, θρύψαλα και χίλια κομμάτια, τα είκοσι τέσσερά της καράτια», τραγουδούν οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες.

Το «Ατόφιο Χρυσάφι» μεταφέρεται στις οθόνες μας με ένα ιδιαίτερο video που ξεδιπλώνει την κοινή πορεία της Καίτης Γαρμπή και του Διονύση Σχοινά από το 1994 έως και σήμερα μέσα από προσωπικές φωτογραφίες τους.

Αυτό είναι το δεύτερο single από το επερχόμενο δισκογραφικό project, στο οποίο η Καίτη Γαρμπή θα μοιραστεί με σπουδαίους άνδρες καλλιτέχνες της πρώτης γραμμής επιτυχίες από τρεις δεκαετίες της καριέρας του που φέρουν την υπογραφή του Φοίβου. Είχε προηγηθεί το «Κιβωτός» με τον Αντώνη Ρέμο, που γνώρισε τεράστια επιτυχία.

Το «Ατόφιο Χρυσάφι» κυκλοφορεί από την Panik Platinum.



Από το Blogger.