Άννα Βίσση: Δείτε το video clip για το νέο τραγούδι «Λουλακί»

 


Η Άννα Βίσση φέρνει το νέο τραγούδι της «Λουλακί» στις οθόνες μας.

Συνδυάζοντας μία ιδιαίτερη μίξη ήχων με τη δυναμική ερμηνεία της Άννας Βίσση σε μία μοναδική, ανατρεπτική, παραγωγή, το «Λουλακί» ξεσηκώνει από το πρώτο άκουσμα.

Μάλιστα, σε λιγότερο από μία ώρα έγινε No. 1 στο iTunes σε Ελλάδα και Κύπρο και η Άννα Βίσση έγινε την προηγούμενη εβδομάδα εξώφυλλο στο playlist «New Music Friday Greece», τη λίστα με τις σημαντικότερες κυκλοφορίες στο Spotify για την Ελλάδα.

Το «Λουλακί», σε μουσική και στίχους του Νίκου Καρβέλα, είναι ένα τραγούδι που γράφτηκε μέσα στην ιδιαίτερη εποχή που βιώνουμε, για να μας θυμίσει πως ο έρωτας είναι παντού και δεν νικιέται ποτέ και από τίποτα.

Στην παραγωγή του τραγουδιού εμπλέκεται και ο Μπάμπης Στόκας, ενώ στο «Λουλακί» έχει παίξει και η ορχήστρα της Άννας Βίσση, με την οποία μας μαγεύει στις live εμφανίσεις της.

Το music video του «Λουλακί» είναι ένα «ζωντανό» video που μας μεταφέρει το κλίμα και τα vibes της δημιουργίας, με την Άννα Βίσση και τη μοναδική μπάντα της στο στούντιο ηχογράφησης. Παρόντες ο Μπάμπης Στόκας και ο Νίκος Καρβέλας.

«Η καραντίνα μάτια μου σου πάει, κάνει το βλέμμα σου να φεγγοβολάει, πίσω από τη μάσκα που φοράς φωτιές πετάνε, τα δυο σου μάτια με πυροβολάνε… Φυλακή, φυλακή, τα μάτια σου τα λουλακί…», τραγουδά η Άννα Βίσση.

Το «Λουλακί» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Gold.



Από το Blogger.