Πέτρος Ιακωβίδης: Το νέο τραγούδι «Μου ‘Λειψες Πολύ» κυκλοφορεί με ένα υπέροχο video clip

 


Ο Πέτρος Ιακωβίδης κυκλοφορεί το νέο τραγούδι «Μου ‘Λειψες Πολύ» για να δώσει συνέχεια στη φρενήρη πορεία του στα μουσικά δρώμενα.

Κάθε νέο βήμα του αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς είναι από τους λίγους καλλιτέχνες που υπηρετούν τη μουσική με ήθος, ευγένεια και σταθερή άποψη.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία «Μη Θυμώνεις», ένα εκπληκτικά όμορφο τραγούδι που κυριάρχησε για τρεις εβδομάδες συνολικά στο No. 1 τόσο του Ελληνικού Airplay Chart όσο και του Μικτού Airplay Chart, ο Πέτρος Ιακωβίδης παραμένει συνεπής στα μουσικά ηχοχρώματα που τον έχουν αναδείξει σε έναν από τους πιο αγαπητούς τραγουδιστές και τραγουδοποιούς των τελευταίων ετών.

Κινούμενος πάντα στο χώρο του λαϊκού τραγουδιού, ο Πέτρος Ιακωβίδης εμπλουτίζει με το «Μου ‘Λειψες Πολύ» τις μουσικές του με νέους ρυθμούς και παραμένει μια ευχάριστα απρόβλεπτη παρουσία στην ελληνική δισκογραφία.

Το «Μου ‘Λειψες Πολύ», το οποίο φέρει την υπογραφή του ίδιου του Πέτρου Ιακωβίδη, ξεχωρίζει για την ευαισθησία των στίχων του και τη δυναμικότητά της μουσικής του.

Το video clip για το single «Μου ‘Λειψες Πολύ» ταξιδεύει το θεατή σε μια άλλη εποχή με ρετρό αναφορές στη δεκαετία του ‘40, αποπνέοντας ρομαντισμό, νοσταλγία αλλά και μια μοναδική αίσθηση αθωότητας εκείνης της περιόδου, με τον Πέτρο Ιακωβίδη να αναλαμβάνει το ρόλο του αφηγητή μιας ιδιαίτερης ιστορίας αγάπης.

Τα γυρίσματα έγιναν υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Αλέξανδρου Κωστελίδη / Bodega Visuals, χρειάστηκαν δεκάδες ώρες προετοιμασίας και συνολικά πέντε μέρες απαιτητικών γυρισμάτων στα ειδυλλιακά και πανέμορφα τοπία του Βόλου, του Πηλίου και της Καβάλας.

Το νέο τραγούδι του Πέτρου Ιακωβίδη με τίτλο «Μου ‘Λειψες Πολύ» κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.Από το Blogger.