«Τελευταία Αγκαλιά»: Ο Χρήστος Μενιδιάτης κυκλοφορεί το νέο τραγούδι του – Δείτε το video

 


Ο Χρήστος Μενιδιάτης κυκλοφορεί το νέο τραγούδι του «Τελευταία Αγκαλιά» μαζί με music video.

Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής επιστρέφει μουσικά μετά την καθολική αποδοχή που γνώρισε η διασκευή του στο εμβληματικό τραγούδι «Μπορεί» του Μάνου Ξυδούς.

Το «Τελευταία Αγκαλιά» είναι ένα υπέροχο τραγούδι που θα το «αγκαλιάσουμε» από το πρώτο κιόλας άκουσμα, όπως αποδείχθηκε τις προηγούμενες ημέρες κατά τη διάρκεια της αποκλειστικής μετάδοσής του στα ραδιόφωνα της Ελλάδας και της Κύπρου,

Η δυναμική μουσική του Τόνυ Μαυρίδη, οι εκφραστικοί στίχοι του Αναστάσιου Ράμμου και η εξαιρετική ερμηνεία του Χρήστου Μενιδιάτη δημιουργούν ένα αποτέλεσμα που θα το τραγουδήσουμε δυνατά.

«Τελευταία αγκαλιά, μια συγνώμη και σκουριά, σ’ αγαπώ μου λες ψιθυριστά, με του Ιούδα τα φιλιά… Τελευταία αγκαλιά, μια συγνώμη και σκουριά, σ’ αγαπώ μου λες ψιθυριστά…»

Το «Τελευταία Αγκαλιά» είναι πλέον διαθέσιμο και στο YouTube μέσα από ένα ατμοσφαιρικό video clip. Tα γυρίσματα έγιναν υπό τη σκηνοθετική ματιά του Άλεξ Κωνσταντινίδη σε ένα νεοκλασικό στο κέντρο της Αθήνας με όλα τα μέτρα προστασίας που έχουν οριστεί για την πανδημία.

Με την «Τελευταία Αγκαλιά» θα ταυτιστούμε όλοι αφού κάποια στιγμή στη ζωή μας έχουμε ζήσει έναν παρόμοιο έρωτα.

Το νέο τραγούδι του Χρήστου Μενιδιάτη κυκλοφορεί από τη Heaven Music.Από το Blogger.